polygon
polygon

Popüler analist Ali Charts’in Polygon (MATIC) tahmini: Polygon 1 doların üzerine çıkar mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dün, popüler kripto analisti Ali Charts, yakın gelecekte Polygon’un (MATIC) fiyatının potansiyel gidişatı hakkında ilginç bilgiler paylaşmak için twit attı. Ali’nin gönderisine göre MATIC’in 3 günlük grafiğindeki TD Sequential, olumlu bir görünümün sinyalini veren bir satın alma potansiyeli sunmuştu.

Polygon güncel analizi

Ali, bu altcoin fiyatının dikkate değer seviyelere çıkabileceğine işaret eden iyimserlik duygusu aktardı. Analizine göre MATIC potansiyel olarak 0,94 dolara yükselebilir. Hatta potansiyel büyümeyle birlikte önümüzdeki günlerde 1,05 dolara kadar çıkması muhtemel.

Anlamlı bir şekilde, TD Sequential aracı trendin tükenmesinin veya tersine dönmesinin zamanlamasını doğru bir şekilde belirleyebildiği için muazzam bir öneme sahiptir. Bununla birlikte, önde gelen bir kripto piyasası takip sitesi olan Coin Market Cap’ten alınan son veriler, diğer birçok kripto para birimi gibi MATIC’in de son işlem gününde bir fiyat düşüşü yaşadığını ortaya koydu.

MATIC fiyat grafiği (Kaynak: CoinMarketCap)

Basın zamanında, MATIC önceki 24 saat içinde yüzde 1,36 düşerek 0,857 dolar civarında geziniyordu. Bu da günlük düşük seviyesi olan 0,851 dolara çok yakın olduğunu gösterdi. Sonuç olarak bu fiyat düşüşü MATIC’in pazar lideri Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) karşısında sırasıyla yaklaşık yüzde 0,35 ve yüzde 0,59 oranında zayıflamasına neden oldu.

Ayrıca, Polygon MATIC’in fiyatındaki bu aşağı yönlü hareket, son yedi günde yüzde 4,35 düşen haftalık performansının daha da aşağı yönlü bir çizgi takip etmesine katkıda bulundu. Ek olarak, MATIC’in 24 saatlik işlem hacmi aynı dönemde yüzde 7’den fazla düşüşe tanık oldu ve yaklaşık 297.366.842 dolar seviyesinde bulunuyordu.

7.925.842.230 dolarlık piyasa değeri ile Polygon MATIC, piyasa verileri açısından 10. sırada yer aldı. Sonuç olarak, 9. sırada Solana’nın (SOL) hemen arkasında ve on birinci sırada Litecoin’in (LTC) önünde yer aldı.

coinedition.com


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin