Popüler altcoin %5 değer kazandı! Peki yükselişi sürdürebilecek mi? Fiyat analizi

Popüler altcoin son 24 saatte %5 arttı, peki yükseliş sürecek mi? Fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin analizine göre, Solana (SOL), bugün başka bir yukarı yönlü testin ardından düşecek. Muhtemelen Boğalar artık tükendi ve SOL/USD tekrar aşağı itmeye hazır.

Piyasa, son 24 saatte yükseliş momentumuna döndü. Pazar lideri Bitcoin yüzde 2.84, Ethereum ise yüzde 5.05 gibi önemli bir değer kazandı. Bu sırada Solana (SOL), yüzde 5.05 değer kazandı.

SOL/USD 134,64 – 143,78 dolar aralığında işlem görüyor ve kripto para son 24 saatte önemli bir oynaklığa sahip.  Ticaret hacmi yüzde 23.17 azalarak 1.612 milyar dolar olurken, toplam piyasa değeri 44.33 milyar dolar civarında işlem görüyor. Altcoin genel listede 5. sırada yer alıyor.

Fiyat analizi

4 saatlik grafikte, Solana fiyatının yukarı yönlü test etmek için başka bir girişimde bulunduğunu görebiliriz. Fiyat 144 dolar civarında dirençle karşılaştı.

Solana Price Analysis: SOL tests more upside at $144, prepares to reverse?

Solana fiyat hareketi, geçtiğimiz günlerde önceki düşüş momentumunun azaldığını gördü. SOL, yaklaşık %20 oranında düştüğü 7 Ocak’tan sonra desteği 133 dolarda buldu.

Aşağıdaki reaksiyon, 148 dolarda daha yüksek bir direnç belirledi ve o zamandan beri daha düşük seviyeler ayarlandığından fiyat henüz bu seviyeye ulaşamadı. Pazartesi günü, SOL/USD 133 dolar desteğini tekrar test etmek için hareket etti ve daha yüksek fiyat seviyesine dönmeden önce daha düşük bir dip kurdu.

Dün altcoin 143 dolarda zirve yaptı. Bugün ise başka bir hızlı fiyat artışı görüldü. Sadece biraz daha yüksek bir yerel zirve belirlendiğinden, piyasanın tekrar aşağı yönde dönmeye hazır olduğunu varsayıyoruz.

Solana (SOL) fiyat tahmini

Altcoin fiyatı, piyasa 144 dolar civarında zirve yaptığı için bugün düşüş gösteriyor. Muhtemelen SOL/USD şimdi yeniden düşmeye hazır ve daha yüksek bir dip noktası belirlemeye çalışıyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin