Popüler altcoin yükseliş trendini sürdürebilecek mi? Teknik analiz
Popüler altcoin yükseliş trendini sürdürebilecek mi? Teknik analiz

Popüler altcoin yükseliş trendini sürdürebilecek mi? Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Chainlink fiyat analizine göre altcoin 5,72 doları test ederken direnç seviyesi 6,35 dolarıın biraz üzerinde kalıyor. Bu son düşüşe rağmen, düşüş momentumunun azalmaya başladığına dair bazı işaretler var. Bu da yakın zaman içerisinde yukarı yönlü bir hareket olabileceğini gösteriyor.

Bugün, fiyat seviyeleri 6,18 dolara düştü. Boğaların da toparlanma için çaba sarf ettiği gözlemlendi. Ancak düşüş eğiliminin her an yukarı çıkma ihtimali bulunuyor. Bir günlük Chainlink fiyat analizine göre piyasa 6,35 dolarda düşüşle karşı karşıya kaldıktan ve fiyat 6,18 dolara kadar geriledi. Küçük kırmızı mum çubuğu, trend çizgileri aniden aşağı doğru hareket ederken değerde küçük bir kayıp olduğunu gösteriyor. LINK fiyatı son 24 saatte %6,24’ten fazla düştü. Toplam piyasa değeri son 24 saatte yüzde 2,42’den fazla azaldı ve şu anda 3,06 milyar dolar seviyesinde yer alıyor.

image 238

Gözlemlenen volatilite hala yüksek, bu da gelecekte alıcılar için umut verici bir sinyal olarak değerlendirilebilir. Bollinger bandı üst değeri 7,08 dolarda ve alt değer 5,79 dolarda yer alıyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) grafiği, 52,41 seviyesinde bulunuyor.

Chainlink fiyat analizini gösteren 4 saatlik mum grafiği, bugün altcoin için kayıp yaşandığını gösteriyor. Fiyat seviyeleri 5,72 dolar seviyesine ulaşana kadar düşmeye devam ettiğinden ve ardından destek göründüğünden ve fiyat tekrar 6,27 dolara kadar toparlandı.

Altcoin için trend çizgisi yükselen bir hareket izliyor ve üst Bollinger bandı 6,18 dolara ve alt bant 5,76 dolara ulaştığından oynaklık düşüyor.

Chainlink fiyat analizi sonucu

Chainlink fiyat analizi, bugün Chainlink’in fiyatının 6,27 dolara kadar geriledi. Altcoin için destek seviyeleri güçlü kalırsa ve bu fiyat eğilimi tersine dönerse yükseliş görülebilir. Bununla birlikte fiyatın yukarı yönlü hareket edebileceğini  gösteren birkaç teknik gösterge daha yer alıyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin