Popüler altcoin patlamaya hazırlanıyor! Teknik analiz
Popüler altcoin patlamaya hazırlanıyor! Teknik analiz

Popüler altcoin patlamaya hazırlanıyor! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin SAND, düşen kama deseni içinde yükseliyor. Bu durum, 5 dolar işaretine ulaşmasına yol açacak yükseliş patlaması ihtimalini artırıyor.

Animoca Brands’in metaverse yan kuruluşu The Sandbox, kullanıcıların sanal varlıklar oluşturmasına, üretmesine, satın almasına ve satmasına olanak tanıyan sanal bir dünyadır. Sandbox, dün Sandbox Metaverse Accelerator Program’ına 50 milyon dolarlık bir fon bağışlamayı kabul etti.

Altcoin’in geçmiş performansı

Altcoin SAND, son 24 saat içinde %15’e varan bir yükseliş kaydetti. Bu da 3.15 dolar işaretinin yakınında bir boğa yutan bir mum çubuğu oluşumuna neden oldu. Önceki düşük fiyat reddetme mumları, fiyat artışına neden oldu. Ani yükseliş patlaması, günlük grafikte devam eden bir mum oluşturmaya devam ediyor. Bu nedenle, önümüzdeki 24 saat için yükseliş beklentileri önemli ölçüde yüksek.

TradingView Chart

Teknik analiz

Altcoin’in fiyat hareketi, günlük grafikte, fiyat destek trend çizgisinden daha yükseğe çıkarken düşen bir kama modeli oluşturuyor. Bu nedenle, mevcut fiyatlarla yükseliş girişi, direnç trend çizgisini hedefleyebilir.

Çok önemli Üstel Hareketli Ortalamalar, dinamik destek sağlayan 200 günlük EMA ile yükseliş formasyonunu koruyor. Bununla birlikte, düşen 50 ve 100 günlük EMA, düşüş eğilimi olasılığının yüksek olduğunu gösteriyor.

Stokastik RSI Göstergesi, yükselen K ve D çizgilerinin aşırı satım bölgesinden çıktığını ve yükseldiğini gösteriyor. Bu nedenle, hatlar merkez hattın üzerine çıktığında, yükseliş kırılma olasılığı artacaktır.

%37’deki RSI Göstergesi, aşırı satım bölgesinden uzaklaşan ve merkez hatta doğru yükselen bir eğim gösteriyor. Ayrıca, eğim, yükselişi yansıtan 14 günlük SMA’nın üzerine çıkıyor.

Sonuç olarak, teknik göstergeler, artan bir yükseliş kırılması ihtimali ile birlikte yükseliş eğilimindeki artışı yansıtıyor.

Fiyat tahmini

Altcoin SAND, fiyat destek trend çizgisinden tersine dönerken günlük grafikte düşen bir kanalda dalgalanıyor. Ayrıca Metaverse Accelerator Programı, düşüş piyasasında yatırımcıları saran korkuyu azaltıyor.

Alıcılar, mevcut fiyattan direnç trend çizgisini veya 4 dolar işaretini hedefleyebilir. Bununla birlikte, modelin kırılması fiyatı 4,75 dolara çıkaracak. Aksi bir durumda, fiyat, trend çizgisinden geri dönerek 3 dolara ulaşacak.

TradingView tarafından yapılan 4 saatlik bir teknik analiz, SAND tokeni için bir “AL” sinyali veriyor.

cryptoknowmics


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin