Ethereum gözünü 1.000 dolara dikti! Altcoin sezonu başladı mı? - Bu altcoinler zirveye yürüyor
Ethereum gözünü 1.000 dolara dikti! Altcoin sezonu başladı mı? - Bu altcoinler zirveye yürüyor

Popüler altcoin ilk 65 kripto para içerisinde en çok artışı gerçekleştiren koin oldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CoinMarketCap’e göre altcoin Litecoin (LTC),%21.50’nin üzerinde yükseldikten sonra geçen hafta ilk 65 kripto para birimi arasında en büyük artışı gerçekleştiren koin oldu. Bu sayede kripto para birimi piyasada 8. sıraya yükseldi ve Polkadot’u (DOT) geçmeyi başardı.

Litecoin piyasa lideri oldu

Litecoin, dünyanın en iyi 65 kripto para birimi arasında son 7 gündeki en büyük kazançları kaydetmeyi başardığı için artış bakımından piyasa lideri oldu. Bu artış, Litecoin’in yeni kripto çözümünde PayPal tarafından desteklenmek üzere seçilmesinden sonra geliyor.

Birkaç gün önce PayPal, müşterilerinin 2021’den itibaren ödeme platformları üzerinden Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH) ve Ethereum (ETH) kullanabileceklerini duyurdu. Bu şekilde milyonlarca tüccar dünya çapında kripto para satın alma, tutma ve satma olanağına sahip olacak.

Bu gelişmeye ek olarak, Litecoin geliştiricileri, LTC’nin gizlilik özellikleriyle dünyanın en büyük kripto para birimi haline gelmesine yardımcı olması beklenen MimbleWimble uygulaması üzerinde çalışmaya devam ediyor. Bu uygulama aynı zamanda Litecoin sahiplerinin gizliliklerini koruyan ve her bir kripto parayı değiştirilebilir hale getiren LTC gönderip almalarına olanak tanıyacak.

Bitcoin’e de eklenebilir

Gelecekte, uygulama planlandığı gibi giderse, Bitcoin’e de eklenebilir. Bununla birlikte, bu hamle gerçekleşmeden önce LTC’nin çözümün yararlı olduğunu ve düzgün çalıştığını göstermesi gerekiyor.

Litecoin, geçen yıl kripto para piyasasında diğer kripto para birimlerinin gerisinde kaldı. Bu nedenle, 8. en büyük kripto para biriminin bu olumlu trendde yükselişe devam etmesi çok önemli.

BTC kuru açısından Litecoin, Bitcoin ve kripto para piyasası büyük kazançlar kaydedip yeni bir boğa piyasasına girmeden önce Mart 2017’den bu yana en düşük noktasında yer alıyor. Şimdi, Litecoin’in 57,20 dolarlık bir fiyatı ve 3,76 milyar dolarlık piyasa değeri bulunuyor. BTC açısından, LTC’nin fiyatı 0.00427 BTC’ye ulaştı.

Litecoin’in geleceği kesinlikle olumlu ve piyasa bunu biliyor. Litecoin, Bitcoin ve Ethereum ile birlikte dünyanın en çok kabul gören kripto para birimlerinden biri durumunda. Ayrıca, Litecoin birkaç fiat para birimini de platformuna eklendi. Bu da kullanıcıların ve yatırımcıların bu dijital varlığa kolay erişebileceği anlamına geliyor.

usethebitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin