Popüler altcoin hedef büyüttü - yükselişi bekleyin!
Popüler altcoin hedef büyüttü - yükselişi bekleyin!

Popüler altcoin hedef büyüttü – yükselişi bekleyin!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bir Tezos grubu olan StableTech, şimdi DeFi kullanıcılarının dikkatini ETH tokenlarını kilitleme ve Tezos blok zincirinde çalıştırma yolunda çekmeye çalışıyor. Kuruluş, Ethereum ağındaki yüksek ücretlerden ve yavaş işlemlerden memnun olmayan DeFi kullanıcılarını hedefliyor.

Tezos, Ethereum’a düşük maliyetli DeFi alternatifi sunmayı hedefliyor

StableTech Kurucusu ve Varlık Zinciri CEO’su Kevin Mehrabi tarafından yayınlanan bir gönderiye göre, ETHtz tokenları şu anda aktif ve Tezos ana ağında faaliyette. 12 Aralık’ta başlatılan kampanya ile bu durum, Tezos kullanıcılarının fiyatına bağlı veya sabitlenmiş yerel token satın almalarını sağlayacak. ETHtz sözleşmesinin lansmanı ilk olarak Wealthchain CEO’su tarafından Twitter’da ilan edildi.

Kevin Mehrabi ayrıca Ethereum piyasasına bağlı DeFi ticaretinin çok sağlam parasal hedefler için Tezos DeFi ortamına geçeceğini ve ETHtz’in bunun için çok önemli bir yol olacağını açıkladı.

Cüzdanlar ve borsalarla birlikte, ETHtz’in dahil edilmesi, Tezos’un DeFi eylemini Ethereum ağından alıp daha düşük ücretli bir alternatif olarak kendi blok zincirine götürme konusundaki en yeni çabasıdır.

Önümüzdeki birkaç gün içinde StableTech’in, ETHtz’in ETH tokenlerinden basılmasına izin verecek bir token paketleme seti olan TEZEX: Bridge’i piyasaya sürmesi bekleniyor. Ve bundan sonra, Tezos ile kilitlenmiş bir Bitcoin de yayınlamayı planlıyorlar.

Mehrabi: Ethereum’da gerekli öğeler eksik

Mehrabi ayrıca, Ethereum’un başarılarına ve devam eden Ethereum 2.0 yükseltmesine rağmen, platformun hala onu traderlar ve yatırımcılar için çok daha dengeli bir DeFi sahnesine katılmaları için tatmin edici bir platform haline getirecek temel öğelere ihtiyaç duyduğunu belirtti.

Tezos blok zinciri, DeFi uyumlu bir platform için gerekli olan tüm yönlerden gelişiyor. Geliştirme programının bir parçası olarak Tezos platformu, Tezos’un Delphi yükseltmesindeki gaz ücretlerini düşürdü. Gönderiye göre, Tezos platformundaki işlem artık Ethereum’daki benzer bir işlemin fiyatının %1’inden daha azını alıyor. Bu durum ağın DeFi piyasasının bir bölümünü, özellikle de Ethereum’daki gaz ücretleri yükseldiğinde kendine çekebileceği anlamına gelebilir.

Blog gönderisinde ayrıca Tezos ekibinin Ethereum piyasasından milyarlarca dolarlık kârı taşıma yöntemini başlatmak için bir çözüm geliştirdiği belirtildi.

btcmanager


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin