featured

Dikkat! Bu altcoin, yeni fon turunda 165 milyon dolarlık yatırım aldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası zor bir dönemden geçerken, önde gelen şirketler devasa yatırımlar almaya devam ediyor. Merkezi olmayan borsa Uniswap Labs, önümüzdeki yıllarda finansal istikrarını iyileştirmek için 165 milyon dolarlık fon topladı.

Çinli kripto blog yazarı ve gazeteci Colin Wu, önde gelen merkezi olmayan borsanın yaratıcısı Uniswap Labs’ın B Serisi yatırım turunda şaşırtıcı bir şekilde 165 milyon dolar toplamayı başardığı haberini paylaştı. Yatırımcılar arasında Polychain Capital, a16z kripto ve diğer ünlü şirketler bulunuyor.

Şu anda, Uniswap‘ın yaklaşık 1.7 milyar dolarlık bir değerlemesi var. Ancak, kendini idame ettirecek kadar kâr elde edemediği için önümüzdeki yıllarda ürün yelpazesini genişletmek ve mali durumunu iyileştirmek için dış yatırımlara yönelmek zorunda kaldı. Özellikle, tokenler ve değiştirilemez tokenler arasındaki etkileşimlerin kilidini açmasına yardımcı olacak bir NFT toplayıcı oluşturmayı planlıyor.

Uniswap, iki hafta önce Polychain ve diğer yatırımcılardan 100 milyon dolar ile 200 milyon dolar arasında kazanç elde etmeyi umarak fon sağlama niyetini açıklamıştı. Şimdi, müşterilerine aralarından seçim yapabilecekleri daha fazla ürün sunmak istiyor.

CoinMarketCap verilerine göre, geçen hafta boyunca UNI, yaklaşık %14 değer kaybetti ve bu yazı itibariyle 5,84 dolardan işlem görüyor. Bununla birlikte, piyasadaki olumsuz koşulların ortasında UNI, 5 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin