Reddit kurucusu bu kripto para projesiyle güçlerini birleştiriyor! Dev
Reddit kurucusu bu kripto para projesiyle güçlerini birleştiriyor! Dev "Web3" yatırımı

Reddit kurucusu bu kripto para projesiyle güçlerini birleştiriyor! Dev “Web3” yatırımı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Reddit kurucu ortağı Alexis Ohanian, Solana’nın kurucu ortağı Raj Gokal ile 100 milyon dolarlık bir girişimi duyurmak için güçlerini birleştirdiklerini açıkladı.

Reddit kurucusunun yatırımı 50 milyon dolarla başlayıp 100 milyon dolara kadar gidebilir

Ohanian, Lisboa’da devam eden Solana Breakpoint Konferansı sırasında, milyonlarca dolarlık yatırımla ilgili bilgiler verdi. Ünlü yatırımcı, yatırımın arkasındaki neden olarak, Solana Blockchain’ine dayalı merkezsiz bir sosyal medya platformunun geliştirilmesine katılmak istediğini söyledi.

Reddit’in kurucu ortağı olmasıyla tanınan Amerikalı internet girişimcisi, 9 Kasım’da Breakpoint konferansında planlarını özetledi.

Solana’nın kurucu ortağı Raj Gokal ile bir söyleşi gerçekleştiren Ohanian, ilk olarak risk sermayesi fonu aracılığıyla 50 milyon dolar yatırım yapmayı planladığını söyledi.

Web3’ün ilk günlerinde, eşsiz bir girişim geliyor

Ancak Gokal, miktarın yeterli olmayabileceğini de sözlerine ekledi. Bu nedenle, tüm yatırımın 100 milyon dolara ulaşabileceği ifade edildi.

Ohanian, konuyla ilgili şunları söyledi:

“Solana gibi yüksek performanslı bir Blockchain ile, sosyal medya ve kriptoyu bir web2 sosyal ürünü gibi hissettirecek, ancak kullanıcıları gerçek sahiplik ile güçlendirme teşvikiyle birleştirmek için benzeri görülmemiş bir fırsat görüyoruz. Web3’ün bu ilk günlerinde çok önemli bir dönüm noktasındayız ve bu heyecan verici yeni sosyal çağı inşa eden şirketleri desteklemek için Solana ile ortak olmak için daha istekli olamazdım.”

Gokal, ise Web3 projelerinin, kullanıcıları paydaşlara dönüştürebileceğini ve bunun “sosyal medyaya yeterince yakın bir zamanda gelemeyecek bir değişiklik” olduğunu ekledi.

“Meta veri tabanındaki sosyal medya, kendi kendine yeten milyonlarca topluluktan oluşan bir koleksiyon olacak ve bu geleceği inşa etmemizde Alexis Ohanian’dan daha iyi yardımcı olabilecek kimse yok.”

Bu yazı ilk olarak Cryptopotato’da yayınlanmıştır


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin