Polygon (MATIC) ATH'sine yaklaşıyor

Polygon (MATIC), 2 dolarda destek bulmasının ardından ATH’sine yaklaşıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – CoinMarketCap verilerine göre, Polygon’un yerel tokeni MATIC, şu anki 2,57 dolarlık fiyatıyla son 24 saatte %12 artış kaydederek Aralık ayında toplam %60,4 arttı. MATIC, NFT sektörüne girmesinden ve yanma mekanizmasının başlatılmasından faydalanıyor gibi görünüyor.

MATIC, 20 Aralık’ta 2 dolar civarında bir dayanak bulması üzerine tüm zamanların en yüksek seviyelerine geri dönüyor. MATIC, Mayıs ayında 2,82 dolarlık rekor seviyelere ulaştı.

Polygon (MATIC) fiyatı
MATIC fiyat hareketi

Son zamanlarda, Hector ve Gloster SUV’ların üreticisi MG Motor India, Polygon’un ağını kullanarak NFT koleksiyonunu piyasaya sürdüğünü duyurdu. Otomobil üreticisi, GIF’ler ve statik görüntüler dahil olmak üzere Polygon ağında 1.111 NFT satmayı planlıyor.

14 Aralık’ta Polygon, daha iyi işlem ücreti görünürlüğü sağlamak için yerel tokeni MATIC’in yakılması için Mumbai test ağında Ethereum’un EIP-1599 güncellemesini uyguladı.

Polygon, geliştiriciler için Ethereum ölçeklendirme çözümleri sunmayı ve geliştiricileri Web3 uygulamaları oluşturmaları için güçlendirmeyi amaçlıyor. Web3 ile ilgili devam eden tartışmalar, Polygon’un MATIC’i için faydalı görünüyor.

Polygon (MATIC) fiyat hareketi

Polygon (MATIC), önceki 24 saatte bir fiyat artışı gösterdi ve 3 milyar 42 milyon dolarlık işlem hacmiyle kabaca %12 arttı. MATIC, yazının yazıldığı sırada 2.57 dolardan işlem görüyordu ve bu 2,00 dolar işaretinin üzerinde bir miktar temel, yeniden kazanılmış gibi göründüğü için büyüme olasılığı olduğunu gösteriyor.

Bugün MATIC, 2,61 dolar ile iki haftanın en yüksek seviyesine ulaşmak için yükseldi. Göreceli güç endeksi (RSI), 70 puanlık işaretin üzerine tırmanan yükseliş momentumunda bir artış olduğunu gösteriyor.

Şu anda 18 milyar dolarlık bir canlı piyasa değeri kaydediyor ve şu anda CoinMarketCap’te 14. sırada. Dolaşımda 7 milyar 86 milyon MATIC tokeni var. Toplamda ise 10 milyar Matic tokeni var.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin