Polygon 500 milyon dolarlık yeni yatırımını açıkladı! İşte detaylar
Polygon 500 milyon dolarlık yeni yatırımını açıkladı! İşte detaylar

Polygon 500 milyon dolarlık yeni yatırımını açıkladı! İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum Katman-2 ölçekleme çözümü Polygon, ZK toplama teknolojisinin yayılmasında daha cesur hamleler yapmaya başladı. Polygon şimdi 1 milyar dolarlık ZK tabanlı girişimlerinin bir parçası olarak Predictable Labs’ı satın aldı.

Firma, ZK toplamaları için bir ev sahibi olan Mir blockchain protokolünü geliştirdi. İkincisi, işlem işleme sürelerini ve maliyetlerini azaltmak için Ethereum Mainnet’ten veri indiren ikinci katman teknolojileri. Mir şimdi ekosisteme entegre edilecek ve firmanın dediği gibi “dünyanın en hızlı ZK ölçeklendirme teknolojisi” ile övünerek Polygon Zero olarak yeniden markalanacak. Bu, ZK’ye katılmak için 7. çözüm oluyor.

Polygon, L2 teknoloji dünyasına hükmetmek için harekete geçti

Bu gelişme, Ethereum’un kapasitesini genişletmek için çalışan diğer MATIC satın almalarına katkıda bulunur. Ağın kripto endüstrisindeki kullanılabilirlik üstünlüğüne rağmen, tıkanıklığı ve yüksek ücretleri, görevinde kritik caydırıcılar oldu. Polygon bu olumsuzlukları ortadan kaldırmak için çaba sarf ediyor.

Polygon Kurucu Ortağı Sandeep Nailwal, Polygon’un, web3 geliştiricileri için güvenli, hızlı, uygun fiyatlı ve enerji verimli Ethereum ölçeklendirme çözümleri sunmak istediğini söyledi.

Mir’in eklenmesi, Polygon’un dünyanın en hızlı ve en verimli ZK ölçekleme teknolojisine erişmesini sağlar. ZK, blockchainler için internet düzeyinde ölçek için sınırdır.

Dahası, 290 milyon MATIC tokeni değerinde satın alma, tokeni ikinci katman teknolojileri alanında çok daha büyük bir platform haline getiriyor. Ayrıca, L2 çözümü dizüstü bilgisayarlarda daha hızlı prova üretimi sağlayan “plonky2″yi duyurdu. Plonky2 Ethereum ile uyumlu ve L1’de kullanılabilir.

MATIC reaksiyonu ve zincir üstü veriler

Polygon’un yerel kripto para birimi MATIC, daha geniş piyasa düşüşüne rağmen bu hafta olumlu bir ivme gösterdi. Çarşamba günü, kripto para 2,57 dolara yükseldi ve tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2,64 dolara çok yaklaştı. Ek olarak, MATIC son iki haftada %9,7 artış yaşadı. Kripto paranın son zamanlardaki artışı, zincir veri sağlayıcısına göre, MATIC’deki günlük aktif adreslerin sayısındaki güçlü bir artışa bağlanıyor.

MATIC yıl boyunca, piyasadaki en iyi performans gösteren kripto para birimlerinden biri oldu. Şu anda 14.4 milyar dolarlık piyasa değeri ile en değerli kripto varlığı olarak 15.sırada yer alıyor. Ancak, yazım sırasında MATIC, %8,6 düşüşle 2,09 dolardan işlem görüyor.

crypto-news-flash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin