Monero ve Uniswap fiyat analizi: XMR ve UNI nereye gidiyor?
Monero ve Uniswap fiyat analizi: XMR ve UNI nereye gidiyor?

Polkadot ve NEM fiyat analizi: DOT ve XEM için teknik görünüm

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polkadot, son birkaç gündür 15 ve 18,25 dolar aralığında işlem görüyor. DOT 18 dolar seviyesini bir kez daha test etmesiyle sonuçlanan kısa vadeli yükseliş kaydetti. NEM ise düşüş hissi karşısında destek seviyelerini korudu, ancak alıcılar satışı emmek için adım atmazlarsa önümüzdeki günlerde düşüş görebiliriz.

Polkadot (DOT) fiyat analizi

DOT için 1 saatlik grafik incelendiğinde, DOT’un Ocak ortası itibarıyla yerel zirve olan 14,95 ila 18,25 ABD doları aralığında işlem gördüğü ve %27’lik uzatma seviyesinde olduğu görülebilir.

Yazım sırasında DOT, aralığın orta noktasının hemen altında 16,53 dolardan işlem görüyordu. Orta noktada bir reddedilme, DOT’un 14.95 dolara geri döndüğünü görecektir. Orta noktayı geçmek, DOT’un bir kez daha yüksek seviyelere doğru ilerlemesiyle sonuçlanabilir. Orta nokta, bir aralıktaki en önemli seviye ve hangi taraf bu seviyeyi kendi seviyesi olarak iddia ederse, pazarda baskın olacak.

MACD, DOT’un arkasında zayıf bir yükseliş ivmesi kaydetti.

NEM (XEM) fiyat analizi

Bollinger Bant Genişliği göstergesi, XEM’in son zamanlarda yaşadığı yüksek volatiliteyi vurgulamak için yükseliyor.

XEM, 0,25 dolar seviyesinin üzerine çıkamadı, orada bir çift zirve oluşturdu ve desteği 0,2 dolarda test etti. Daha da aşağı doğru gidebilir.

Awesome Osilatör, XEM için düşüş ivmesi kaydetti ve 0,182 – 0,192 dolarlık talep bölgesinin önümüzdeki birkaç gün içinde test edilebileceğini belirtti.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin