Polkadot fiyat analizi: DOT yükselecek mi?

Polkadot fiyat analizi: DOT fiyatı, Parachain ile bir ralli başlatabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bugünkü Polkadot fiyat analizi, son DOT/USD fiyat hareketine ve Polkadot topluluğu, Polkadot ekosisteminde Parachainlerin piyasaya sürülmesini beklerken bir toparlanma olasılığının olup olmadığını inceliyor. Polkadot (DOT), 04 Aralık kripto piyasasında yaşanan ani çöküşten bu yana 25.70 dolarlık destek duvarı ile 31.65 dolarlık direnç arasında yatay işlem görüyor.

Parachain lansmanı Polkadot fiyatını yükseltebilir

Polkadot fiyat analizi, 30 dolar psikolojik seviyesinin altında 28 dolar fiyatla kırmızıda işlem görüyor. DOT/USD fiyat hareketi, varlığın günlük grafikte görüldüğü gibi V şeklinde bir üst düzeltmeyi tamamladığını gösteriyor. Bu düzeltmenin tamamlanması, fiyatı 04 Aralık’tan bu yana 31 doların altında tutan yan fiyat düzeltmesiyle paralel gidiyor.

Boğalar onu 55 doların üzerindeki tüm zamanların en yüksek seviyelerine geri götürmeyi hedeflediğinden, 31.65 dolar seviyesinin üzerinde bir kırılma, Polkadot fiyatını daha yüksek seviyelere götürebilir.

Boğalar, Polkadot’un 18 Aralık’ta gerçekleşmesi beklenen parachain lansman etkinliğinin DOT fiyatını artırması beklendiğinden, bu iyimser görünümün mümkün olduğuna inanıyor. İlk beş Parachain slot kazananının, etkinlik sırasında Polkadot ekosistemindeki projelerine katılması bekleniyor.

Zincirler arası NFT platformu olan Efinity, şu anda beşinci slot müzayedesini kazanmaya yakın. Sonuçlar 16 Aralık 2021’de açıklanacak.

Parachain tokenı, analizciler tarafından mavi çipli bir kripto para birimi olarak kabul edilir ve yakın gelecekte artması durumunda uzun vadeli bir potansiyel olarak kabul edilir.

Polkadot fiyat analizi: DOT fiyatı

DOT, son 24 saat içinde kazanan ilk 10 içinde birkaç jeton arasında yer alıyor. DOT fiyatı %2,47 arttı ve Polkadot fiyat analizine göre daha fazla yükselmesini bekliyoruz.

Diğer taraftan, Polkadot fiyat analizine göre, DOT boğaları için işler ters gidebilir ve fiyat, V-tepeli 25.70 dolarlık düzeltmenin altına düşebilir. Bu olursa, DOT fiyatı 20 dolarlık destek tabanında teselli bulmak için düşebileceğinden daha aşağı seviyelerde düzeltmeler görülebilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin