featured

Polkadot fiyat analizi: DOT 27 dolar seviyesine kadar yükseldi, daha yukarı gidecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği altcoinlerden bir tanesi olan Polkadot, bugün yapılan fiyat analizine göre yükseliş eğiliminde. DOT için direnç noktası 29,2 dolar seviyesinde iken destek noktası ise 27,2 dolar seviyesinde bulunuyor.

Altcoin fiyatında bugün artış görüldüğü için Polkadot fiyat analizi bugün yükseliş gösteriyor. Boğalar, dünün düşüş eğilimini takiben bugün için fiyat fonksiyonunu yönetiyor. Şu anda, DOT fiyatı bu seviyede bir düşüşle karşılaştıktan sonra 28 dolardaki direncinin altına doğru ilerliyor.

Bununla birlikte RSI eğrisinin de ima ettiği gibi alıcıların varlığa ilgisi hâlâ devam ettiğinden DOT, bu direnci önümüzdeki saatlerde tekrar test edebilir.

DOT/USD 1 günlük grafik analizi: Boğalar reddedildikten sonra geri dönüş yapabilir

Polkadot fiyat analizinde 1 günlük fiyat grafiğine göre, kripto para birimi bu yazı yazılırken 27,6 dolardan işlem görüyor. Bu da boğaların fiyat seviyesini 27 dolar aralığına kadar toparladığını gösteriyor.

DOT, son 24 saat içinde fiyat değerinde yüzde 1,39 oranında bir artış gösterdi. Ancak diğer yandan DOT, son üç günün kripto para birimi için zararlı olduğunu kanıtladığı için fiyat değerinde de geçen hafta yüzde 4,30 oranında bir düşüş bildirdi. Son 24 saatte işlem hacmi de yüzde 4,17, piyasa değeri ise yüzde 2,26 oranında azaldı.

Polkadot DOT 1 day

Kripto para birimi için volatilite oldukça yüksek. Bu da piyasada çok istenen bir durum değildir. Bollinger bantları göstergesinin ortalama çizgisi 27,2 dolarda. Bu da altcoin fiyatı için destek noktasını temsil ediyor. Göstergenin üst değeri 31 dolar işaretinde. Alt değer ise DOT fiyatı için en güçlü destek noktasını temsil eden 23 dolar işaretinde.

Göreceli Güç Endeksi (RSI) puanı da, fiyat 27 dolar aralığına yakın bir destek tabanı bulduğu için iyileşti. RSI, bugün iyileştikten sonra piyasadaki satın alma faaliyetini gösteren 45 endeksinde işlem görüyor.

Polkadot fiyat analizinde son gelişmeler ve diğer teknik göstergeler

4 saatlik grafikte Polkadot fiyat analizine göre fiyat fonksiyonunun, daha önce düşüş trendini takiben bugün sekiz saat boyunca yükselişte olduğunu gösteriyor. Ancak fiyat tekrar düştüğü için satış baskısı yeniden aktif hale geldi. Bununla birlikte, kripto para biriminin kısa bir süre için düzeltme yaptıktan sonra tekrar 28 dolar aralığına girmesi bekleniyor.

Volatilite oldukça yüksek. 4 saatlik grafikte Bollinger bantları genişledikçe daha da artıyor. Ancak gösterge aşağı doğru bir kırılma yaptı. Bu da önümüzdeki günler için iyi bir işaret değil. Üst bant 32 dolar işaretinde ve alt bant ise 25 dolar işaretinde. Ortalamaları olan 28.9 dolar ise, DOT’un üstesinden gelmesi gereken direnç noktasını temsil ediyor.

Hareketli ortalama (MA), Bollinger bantları ortalamasının altında 27,6 dolar seviyesinde. 4 saatlik grafikteki RSI eğrisi, yukarı hareket ettikten sonra düzleşti. Bu da düşüş tarafındaki basınç artışının bir işareti. RSI, nötr bölgenin alt yarısında mevcut ve 44 endeksinde işlem görüyor.

Polkadot fiyat analizinde sonuç olarak

Polkadot fiyat analizinde sonuç olarak kripto paranın son üç gündür düşüşte olduğunu ve bugün DOT için yeni desteğin ortaya çıktığını söyleyebiliriz. Ayrıca bunlar boğaların fiyat değerini geri kazanmada bir miktar ilerleme kaydettiğini gösteriyor. Bugün kısa bir süreliğine geri çekildikten sonra DOT’un önümüzdeki saatlerde 28 doların üzerine doğru yükselmeye devam etmesi bekleniliyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin