featured

Piyasa duyarlılığı arttı, Polkadot 20,51 dolar seviyesini hedefliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan Polkadot fiyatı, 16,95 dolar seviyesinden bir sıçrama gerçekleştirdi. DOT fiyat hareketi şimdilik 55 günlük SMA seviyesi ile sınırlandırılıyor. Yatırımcılar, yukarıda belirtilen unsurların kırılması için bir atılım beklemelidir.

Polkadot (DOT) fiyat hareketi, Çin makamları ve küresel piyasalar tarafından sağlanan rüzgarlar ile piyasaların duyarlılıkta bir değişiklik sinyali vermesiyle 19 doların üzerine çıkmanın zirvesinde.

Yatırımcılar, barış görüşmelerinde her iki taraftan gelen olumlu sinyallerle bir miktar netlik gören Ukrayna’daki mevcut korkunç durumun ötesine daha fazla bakmaya başlıyor. ABD saatlerine göre piyasa açıldığında, duyarlılıkta ek bir artış görülmesi bekleniliyor.

Bu, Polkadot fiyat hareketinin cuma gününe kadar %15 kadar yükselmesiyle kripto para birimleri için güçlü bir talebi tetikleyecek.

Polkadot fiyat hareketi haftayı en az %15 oranında kazançla kapatabilir

Polkadot fiyat hareketi 19 dolar civarındaki kritik bir seviyenin üzerine atlayacak ve bu süreçte 18,50 dolarda bulunan 55 günlük Basit Hareketli Ortalamayı dirençten desteğe çevirecek. Göreceli Güç Endeksi (RSI) 50’nin üzerine çıkarken, boğalar Polkadot ticaretine hâkim olmaya çalışıyor. Boğalar Aralık 2021 tarihinden beri baskın olan ayıları sıkıştırmaya çalışıyor.

Polkadot grafik

Bir geri dönüşün ilk işaretleri ile, arka planın çok daha fazla iyileşmesi gerekecek.

DOT fiyat hareketi geçen haftanın başlarında 16,95 dolardan bir sıçrama yaşadı. Bunun sonucunda fiyat hareketinde bir yükseliş başlatabilmek için yeterli zemin ve boğa gücü bulundu. Dünden bu yana, küresel hisse senedi piyasaları ön plandayken, ek rüzgarlar da Polkadot fiyat hareketi lehine dönüyor.

ABD saatleri içindeki işlem seansında fiyatın, perşembe ve cuma günleri 20,51 dolara doğru bir sıçrama yapması beklenilebilir.

Öte yandan Rusya ile Ukrayna arasındaki yeni bir barış görüşmeleri turu devam ederken taraflardan biri müzakere masasından çekilirse, altcoin’in fiyatı 16,95 dolara gerileme yaşayabilir. Rus ordusundan muhtemelen daha fazla taktik hamle içeren diğer raporlara bağlı olarak, durumun daha da kötüleşmesi durumunda 15,75 dolara kadar bile düşüş yaşanabilir. FED’in ileriye dönük olarak ne ileteceğine bağlı olarak, olumlu hava bir hafta daha gecikebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin