Kripto analisti, SEC ve Ripple arasındaki davayı değerlendirdi…

Piyasanın gizli kahramanı Ripple değerine son haftada ne kadar kattı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son bir haftadır piyasanın önemli majör altcoin’i iyi bir değerlemeye ulaştı. Son 1 hafta ve 1 ayın en yüksek seviyelerini gören Ripple, SEC sürecinden iyi mesajlar alabildi. SEC sürecinin avantajlarını gören Ripple’ın yerel tokeni XRP fiyatlanabildi.

Haftanın başlarında, SEC ve Ripple davasında brifingi dosyalamak için bir izin talebi sundu.  CEO Perianne Boring, yüksek bahisli davanın müşteriye kripto para birimi endüstrisi için yasal çerçeveyi tanımlama fırsatı sunduğunu iddia ediyor. Boring, bu davanın çözülmesinin ABD kripto sektörü üzerinde önemli bir etkisi olacağına inanıyor.

Geçen hafta boyunca, haftalık grafiklerde Ripple, %20 yükselen bir performans gösterdi. Buunla beraber XRP’de güçlü bir alım görüldü. Son fiyat artışı, XRP’nin yakında ABD SEC ile bir anlaşmaya vardığı raporları üzerine geldi. 

Ripple ve SEC arasındaki anlaşma XRP’yi fiyatlandırdı

Birkaç senedir devam eden XRP ve SEC davası henüz sonuçlanmadı. Ancak davanın kilit noktalarına ulaşması yatırımcıları sevindirdi. Her iki taraftan gelen ılıman görüşler varlığı da etkiledi. Hatta kripto balinaları XRP’nin yükselişine alım yaparak destek oldu.

Kripto balinaları, geçen hafta davranışlarında büyük bir geçiş gösterdi. Birleştirme öncesinde dünyanın en büyük ikinci kripto Ethereum’unu (ETH) destekledikten sonra, şimdi Ripple’ın XRP’sine odaklandı. Zincir içi veri sağlayıcı Santiment’e göre:

“XRPNetwork geçen hafta +%17 iken, #Bitcoin (%-5), #Ethereum (%-16) ve kriptonun çoğu düştü. Ripple ve SEC arasında artan düzenlemeyle ilgili devam etmesi esas olarak artan trader iyimserliğine ve yüksek balina hareketine yol açtı.”

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin