featured

Piyasanın en değerli iki kripto para birimi açılışı nasıl yaptı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – BTC fiyat gücü, temkinli Bitcoin yatırımcılarının 17.500 doların üzerindeki hedefleri belirlemesine olanak tanıyor. Lider kripto para birimi üç haftanın en yüksek seviyelerine ulaştı. Bu da BTC/USD’yi gece boyunca kaydettiği kazançları devam ettirdiğini gösterdi.

Haftalık kapanış bazıları için cesaretli oldu. FTX skandalının patlak vermesinden bu yana Bitcoin’in en yüksek seviyesini oluşturdu.

Diğer yandan bugünkü fiyat hareketlerinde dikkat çeken Ethereum’da oldu. Fiyatların art arda ikinci gününde yükselmesiyle momentum artık kesin bir şekilde yükselişe geçti. Ether haftaya başlamak için yeşilde kaldı ve kripto para 1.300 $ işaretinin yakınında fiyatlanıyor.

En değerli iki kripto varlığın son durumu

Dünyanın en büyük kripto para birimi üç haftanın en yüksek seviyesine çıkması önemli karşılandı. Şimdi, trader’lar çeşitli direnç bölgelerinin oyunda olmasıyla birlikte yukarı yönlü hareketin 20.000$’a doğru devam edeceğini umuyorlar. Eight ticaret firmasının kurucusu ve CEO’su Michaël van de Poppe, 17.4-17.6K $’ı aşması gerektiğini düşünüyor.

Grafiğe bakıldığında, bugünkü dalgalanma, 10 günlük (kırmızı) hareketli ortalamanın 25 günlük (mavi) muadili ile yukarı yönlü kesişimini genişletmesiyle geliyor.

Buna ek olarak, 14 günlük göreceli güç endeksi (RSI) de yükseldi ve 50.00 tavanının üzerinde 50.40’ta ilerliyor.

Ethereum fiyatı

ETH/USD, 1.250 $’a düştükten 24 saat sonra, bugünkü seansın erken saatlerinde 1.302.24 $’a yükseldi. Dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi, 1.300 dolarlık uzun vadeli direnç noktasından marjinal bir şekilde çıktı.

Ethereum’un 10 günlük hareketli ortalaması (MA) (kırmızı), 25 günlük MA’ya karşı yükselişini sürdürüyor. 14 günlük RSI da tırmandı ve endeks takibi 52.00 tavanının üzerinde olan 52.87’de.

Boğalar nihayet bu mevcut duvarı kırmayı başardığında, trader’lar için bir sonraki hedef muhtemelen 1.350 dolar olacak.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin