featured

Piyasa zayıflarken bu iki altcoin “roket sinyali” veriyor! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası için dinamik bir dönem sergiledi. Bitcoin, yazım sırasında toparlanmaya başlamış olsa da geçen hafta %7’den fazla düşüş kaydetti. Diğer kripto paralar da BTC fiyatını takiben genellikle düşüş yaşadı.

Ancak bazı altcoinler düşüşe meydan okuyarak geçen hafta önemli kazançlar elde etti. Örnek verecek olursak Chainlink ve Uniswap önemli kazançlar elde etti. Chainlink ve Uniswap, aynı zaman diliminde %7’nin üzerinde kazanç elde etti. Yazım sırasında LINK 22,60 dolardan işlem görürken ve UNI, 18,99 dolardan işlem görüyor.

Chainlink fiyat analizi: LINK 4 saatlik grafik

 Chainlink And Uniswap Price Analysis: piyasa

Chainlink, 17,14 dolar seviyesinde destek bulurken 24,22 dolarda ani direnç bölgesinde tutunmaya çalışmıştı. Altcoin 24,22 dolar seviyesinin üzerinde işlem yapmaya çalışmıştı. Ancak, kripto para bu seviyenin üzerinde işlem yapmayı başaramadı.

LINK için diğer önemli direnç seviyeleri ise 28,44 dolar ve 33,65 dolarda yer alıyor. Göstergeler, LINK’in 24 saat önce karşılaştığı değişikliği yansıtan pozitif kaldı. LINK fiyatı, 20 günlük hareketli ortalamanın üzerinde işlem gördü. Bu da grafiğe olumlu yansıyacağının sinyalini veriyor.

Göreceli Güç Endeksi, haftada iki kez aşırı alım sinyali gösterdi. Bu sinyal pazardaki alıcı sayısının arttığına işaret etti. Kripto piyasası alıcılarının devam eden baskısı, LINK’in Aralık ayı boyunca geçmediği 24,22 dolar seviyesinin üzerine çıkmasına yardımcı olabilir.

On Balance Volume göstergesi ayrıca piyasada artan alım hacmine işaret etti. Yönlü Hareket Endeksi pazardaki gücü gösterirken, +DI -DI çizgisinin üzerindeydi ve ADX piyasa trendindeki gücü gösteriyor.

UnıSwap fiyat analizi: UNI dört saatlik grafik

 Chainlink And Uniswap Price Analysis: piyasa

Uniswap, kripto piyasasında Aralık ayında yaşanan düşüşü tersine çevirmek için mücadele etti. Kripto para için ani direnç 19,06 dolar olarak belirlenirken UNI bunun üzerinde hareket ederek bunun üzerinde 20,36 dolar seviyesinde işlem görebilir. Son 24 saat içerisinde kripto para %9,3 arttı ve 18,99 dolardan işlem görüyor.

Kripto para için destek seviyesi 17,03 dolar ve diğer fiyat tabanı 15,18 dolar olarak belirlenebilir. Dört saatlik grafikte, alıcılar piyasanın fiyat momentumunu dikte ettiğinden UNI’nin fiyatı 20 günlük hareketli ortalamanın üzerinde işlem görüyordu.

Göreceli Güç Endeksi yarı çizginin üzerine çıktı ve piyasada çok sayıda alıcı olduğu için aşırı alım bölgesini takip ediyor. Genel olarak UNI boğaların tarafındaydı, göstergeler keskin bir şekilde yükseldiğini söyleyebiliriz.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin