Chainlink fiyat analizi: LINK yükselecek mi

Chainlink fiyat analizi: Bu seviye kırılırsa LINK %35’e varan bir ralli yapabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Chainlink fiyat analizi, Noel yaklaşırken fiyatın yüzde 35’lik bir artış potansiyeli ile güçlü bir yükseliş oluşturduğunu gösteriyor.  Fiyat, 20 Aralık’ta 17.92 dolara kadar düştü ve bu da aşağı yönlü doğru daha fazla hareketi durdurmak için bir alıcı girişini tetikledi. Son 24 saatte LINK fiyatı, yüzde 5’ten fazla yükseldi. Chainlink yazı yazılırken 20 dolar civarında işlem görüyordu. Artan bir üçgen deseni, token için ihtimaller arasında ve fiyatı, yatırımcıların kâr elde edebileceği 28 dolara kadar yükseltebilir.

Daha büyük kripto para piyasası, son 24 saat içinde çoğunlukla küçük artışlar geçiren karışık sonuçlar gösterdi. Ethereum yüzde 1 düşerek 4.000 doların biraz üzerinde seyrederken, Bitcoin 49.000 dolara yükseldi. LUNA yüzde 13’lük bir artışla pazarın zirvesinde bulunmaya devam etti ve fiyatı 95.03 dolara kadar çıkardı. Polkadot ve Ripple da sırasıyla 26.06 dolar ve 0.952 dolara kadar yükselerek ikiside yüzde 6 artış kaydetti.

Yükselen RSI, LINK fiyatını ralliye hazırlıyor

Chainlink fiyat analizi için 24 saatlik grafik, 44.10’luk artan Göreceli Güç Endeksi (RSI) değeriyle yukarı doğru hedeflenen fiyatı gösteriyor. Fiyat, son 24 saat içinde kritik 50 günlük üstel hareketli ortalamayı (EMA) 19.31 dolardan geçti ve üst iki Bollinger bandının eğrilerine girmeye çalışacak. Görünüşe göre mevcut eğilim, fiyatı 21 doların üzerine çıkarmak için yükselen bir üçgen şekli oluşturacak ve burada bir alış durdurma emri uygulanabilecek.

Chainlink fiyat analizi
LINK/USD 1 günlük grafik

Chainlink fiyat analizi için 4 saatlik grafik, 21 dolarlık kırılma noktasının yakınındaki direnci gösteriyor. Fiyat, son işlem seansında 4 saatlik EMA’nın üzerine çıktı ve o zamandan beri bazı satış hareketleri gördü. Bununla birlikte RSI değeri, LINK için piyasada sağlıklı bir değerleme gösterirken, MACD eğrisi de nötr bölgede ve 0,00 işaretinin üzerinde yer alıyor. Bir sonraki kısa vadeli işlem seanslarında, 14 dolar işaretine doğru herhangi bir hareket, fiyatta geri çekilmeyi tetikleyebilir. Bu da fiyatın geleceğini belirlemede çok önemli.

Chainlink fiyat analizi
LINK/USD 4 saatlik grafik

Chainlink fiyat analizi: LINK %35’e varan bir ralli yapabilir

Chainlink fiyat analizine göre LINK fiyatı, önümüzdeki birkaç gün içinde yüzde 35’e varan bir ralli yapabilir. 28 dolar işareti, 2 gün önce 17.92 dolarda dibi görmesinin ardından fiyatı yukarı taşıyan bir girişten sonra, alıcıların kâr elde etmesi için ipucu olacaktır. Mevcut trendde direnç 21 dolarda bulunuyor ve bu seviyede bir kırılma 4 saatlik grafikte meydana gelebilir. Bununla birlikte, 18,25 doların altındaki herhangi bir hareket, 14 dolarlık ikinci destek tabanına doğru bir geri çekilmeyi tetikleyebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin