featured

Piyasa liderleri sonunda yükselmeye başladılar! Kripto piyasasında kötü günler geride mi kalıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasının geçirdiği korkunç bir haftanın ardından fiyatlar yeniden yükselmeye başladı. Bu yükseliş çok yavaş da olsa umut vadediyor. Bu geve neredeyse tüm kripto piyasası yeşildi. Ancak yörünge o kadar titrek ki, bu yazıyı ne zaman okuduğunuza bağlı olarak işler oldukça farklı görünebilir.

CoinMarketCap verilerine göre, Bitcoin son 24 saatte %1,64 oranında arttı. Bu yazının yzıdlığı sırada 35,332 dolar seviyesinden işlem görüyor. Bir ara 34,420 dolara dokunarak kısa bir süre 35,000 doların altına düştü. Ancak kısa bir süre sonra tekrar 35,000 doların üzerinde tutunmayı başardı.

Piyasa değerine göre en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum, 24 saat içinde %3,15 oranında bir artışla 2,415,39 dolardan işlem görüyor.

Piyasa liderleri cehennem gibi bir hafta geçirdi Bitcoin ve Ethereum geçtiğimiz hafta sırasıyla %18,36 ve %27,44 oranlarında değer kaybettiler. Her ikisi de ulaştıkları tüm zamanların en yüksek seviyelerinden oldukça düşük değerlerden işlem görüyorlar.

kripto piyasa BTC ETH

Bazıları ocak ayındaki kripto düşüşünü Fed, Covid-19 Omicron varyantı veya diğer makro faktörlere bağladı. Bir kısım insan ise bunun 2018 yılının başlarında çok korkulan bir kripto kışının geldiğini gösterdiğini düşünüyor.

Kripto para piyasasında altcoin’ler de yükselişi takip ediyor

Son saatlerdeki geçici olabilecek yükselişlerin arasında bazı altcoinler Bitcoin ve Ethereum’dan çok daha iyi durumda. Piyasa değerine göre yedinci en büyük kripto para birimi olan Solana, son 24 saatte yaklaşık %6 artış yaşadı ve 98,51 dolardan işlem görüyor.

En büyük şaka açalı üretilen (meme) kripto para birimi olan Dogecoin, geçtiğimiz gün %8’den fazla artışla 0,14 dolara yükseldi. Ancak geçen mayıs ayında ulaştığı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,73 dolardan hâlâ oldukça uzakta.

Son 24 saatte genel olarak en iyi performans gösteren altcoin, Terra’nın yerel token’ı ve dokuzuncu en büyük kripto para birimi olan LUNA. 24 saatte %9,56 oranında artış yaşadı ve 67,45 dolardan işlem görüyor. Kullanıcıların stabil coin’ler oluşturmasına izin veren Terra ağı, ondan daha büyüklerle mücadele edebilecek kadar güçlü görünüyor.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin