featured

Bu altcoin’de sonunda boğalar üstünlüğü kazandı! Yükseliş devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yaşanan düşüşün ardından düzeltme hareketleri gelmeye başladı. Yatırımcıların yakından takip ettiği altcoin’lerden bir PancakeSwap için bugün yapılan fiyat analizi yükseliş gösteriyor. Altcoin’in fiyatı 8 dolara kadar yükseldikten sonra yeni destek noktası 7,22 dolar olarak belirlendi.

Pancakeswap bugün 7,50 dolar seviyesinden destek alarak 8 dolara kadar yükseldiği için yükseliş gösteriyor. Ayılar bir aydan fazla bir süredir piyasayı yönetiyordu. Çünkü eğilim sürekli olarak aşağı yönlüydü. Özellikle altcoin, geçtiğimiz hafta yoğun satışlar sonucunda aşırı değer kaybetmişti.

Bugün trend sonunda değişti ve boğalar baskın olma şansını geri aldı. Bu yüzden fiyat yukarı yönlü ilerlemeye başladı.

Altcoin CAKE 1 günlük grafik analizi: Boğalar aşırı kayıplardan sonra savaşıyor

1 günlük Pancakeswap fiyat analizi bugün yükseliş işaretleri gösteriyor. Çünkü fiyat, CAKE için yüzde 34’ten fazla kayba sebep olan bir haftalık güçlü düşüş eğiliminden sonra ilk kez toparlanmaya başladı. Ancak trendler bugün tersine döndüğü için , boğalar son 24 saat içinde yüzde 6’dan fazla değer kazanarak hızla toparlandı. Ancak, yükseliş toparlanması olmasına rağmen işlem hacmi yüzde 27,44 oranında düştü.

Bollinger bantları arasındaki mesafe arttıkça volatilite de artıyor. Bollinger Bantları Göstergesinin üst değeri şu anda 12,89 dolarda iken, alt direnci temsil eden 8,26 dolar seviyesine düştü. Göreceli Güç Endeksi (RSI) puanı, kritik derecede bir düşüşün ardından 30,46 endeksine kadar yükseldi.

PancakeSwap fiyat analizinde son gelişmeler ve diğer teknik göstergeler

4 saatlik Pancakeswap fiyat analizi, boğaların uzun bir süre sonra liderliği geri aldığını gösteriyor. Fiyat fonksiyonunda dün sert bir kayıp yaşadıktan sonra bugün bir miktar istikrar gözlemledi. Boğalar, fiyat seviyesinin 8 dolara yükselmesine yardımcı oldu. Ancak gün içinde ayılar müdahale etti ve arada bir miktar düzeltme gözlemlendi. Fakat altcoin’in fiyat hareketi son dört saatte de yukarı yönlü görünüyor.

altcoin CAKE grafik

Volatilite 4 saatlik grafikte de oldukça yüksek. Bu arada, Bollinger Bantları Göstergesinin üst sınırı şu ana direnci temsil eden 11,3 dolarda bulunurken, alt sınır ise desteği temsil eden 6,3 dolarda bulunuyor. Ayılar daha önce hâkim olduğu için RSI puanı hâlâ oldukça düşük. Eğri ise bir miktar satın alma faaliyeti gördükten sonra endeks 36 seviyesine dokunuyor.

Altcoin PancakeSwap fiyat analizinde sonuç olarak

1 günlük ve 4 saatlik Pancakeswap fiyat analizlerine göre, fiyat fonksiyonu günün büyük bölümünde yukarı doğru kaldığı için alıcıların lehine oldu.

Son birkaç hafta içinde koşullar altcoin için oldukça elverişsiz olmasına rağmen, bugün CAKE için cesaret verici olduğunu kanıtladı. Fiyat şu anda 8 dolar seviyesine yerleşiyor. Böylece saatlik fiyat tahmini de yukarı yönlü eğilimleri öngörüyor. Boğalar konumlarını geri kazanmak için savaşıyorlar. CAKE’in önümüzdeki saatlerde yükselmeye devam etmesi bekleniliyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin