Piyasa izlemesi: Bitcoin, 17K’da konsolide oluyor

Piyasa izlemesi: Bitcoin, 17K’da konsolide oluyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçen ay ve daha uzun bir süredir, Bitcoin (BTC) hashrate’i, güçlü düzeltmenin ortasında operasyonlarına devam etmek için mücadele eden madenciler ile düşüşe geçti. Bitcoin ağı, muhtemelen bir yıl içinde en büyük madencilik zorluk ayarlamasını görecek.

Diğer yandan küresel dijital varlık piyasası Salı Sabahı başka bir çalkantı kaydetti. Bitcoin ve Ethereum gibi en büyük kripto paraların her biri %2’den fazla düştü. Öğlen saatlerinde ise durum fazla bir değişiklik göstermedi.

Bitcoin ve kripto türevlerinde yaşananlar

Kümülatif kripto piyasası değeri, geçen gün boyunca neredeyse %1,7 düştü. Şu anda 852 milyar dolar seviyesinde bulunuyor. 24 saatlik işlem hacmi %7 artarak 35 milyar dolara ulaştı.

Salı günü, küresel kripto piyasası kapitalizasyonu 1 trilyon doların altında kalmaya devam ediyor. Bitcoin ise 17K seviyelerinde geziniyor.

Dünyanın en büyük kripto para birimleri Bitcoin ve Ethereum sırasıyla %1,87 ve %2,79 düşüşle 17.000$ ve 1.260 $ oldu.

Bitcoin fiyatı

BTC’nin fiyatı dün yaklaşık 17.425 dolara çıkmayı başardı. Ancak ayılar hızlı bir şekilde devreye girerek daha fazla artışı engelledi. Fiyat gün içi en düşük seviyesi olan 16.867$’a çekildi. 

Uzun süreli azalan volatilite dönemleri genellikle önemli bir hareketin habercisi olma eğilimindedir. Bu nedenle soru, mevcut fiyat hareketinin fırtına öncesi sakinliğe benzeyip benzemediğidir.

Altcoin’lerin geneli kırmızıda 

Son 24 saat içinde altcoin’lerin büyük çoğunluğu kırmızıya boyandı. Düne göre az bir düşüş olsa da yine de kırmızı da kalan bir piyasa var. Çoğu grafik, yukarıda ısı haritasında görüldüğü gibi %2 ile %6 aralığında herhangi bir yerde düşüş gösterdi.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin