Piyasa düşerken dimdik duran iki altcoin! Güç gösterisi yapıyorlar
Piyasa düşerken dimdik duran iki altcoin! Güç gösterisi yapıyorlar

Piyasa düşerken dimdik duran iki altcoin! Güç gösterisi yapıyorlar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Genel olarak kripto para piyasası yatay hareketini sürdürken bazı altcoinler gerçekten güçlü bir ralli gösteriyor. Haftaya Chainlink (LINK) ve Fantom (FTM) iyi başlayan iki altcoin oldu.

Elde edilen verilere göre Chainlink (LINK), son 24 saat içinde %7 kazanç elde ederek son zamanlarda yükseliş gösteriyor. Yazım sırasından itibaren LINK, 10.7 milyar dolarlık bir piyasa değeri ile 23 dolardan işlem görüyor. Chainlink, LINK fiyatının 20 dolar seviyelerinin altına düşmesiyle son kripto piyasası düzeltmesi ağır darbe almıştı.

Ancak, şimdi tekrar yükselişe geçmiş gibi duruyor! Daha da önemlisi, LINK dünyanın en büyük kripto parası olan Bitcoin’e (BTC) karşı büyük bir çıkış göstermeye hazır gibi duruyor. Grafiğe göre azalan üçgen modelinde, LINK yukarı yönde bir kırılmaya doğru gidiyor. Bu kırılım gerçekleşirse LINK fiyatı 30 dolara kadar yükselebilir.

Birçok kişi Chainlink’in (LINK) 2022 için en iyi performans gösteren altcoinlerden biri olabileceğine inanıyor. Geçen hafta sonu, Chainlink kurucu ortağı Sergey Nazarov, CCIP kullanarak zincirler arası birlikte çalışabilirlik için protokol planlarını açıklamıştı.

Ayrıca Chainlink, 2022 yılında platformuna staking özelliğini eklemeyi de planlıyor. Dolayısıyla, 2022 yılında Chainlink protokolüne gelecek bir sürü heyecan verici gelişme var ve bu da onu güçlü bir ralli için büyük bir altcoin yarışmacısı durumuna getiriyor.

Fantom (FTM) rallisi başladı!

Ethereum-Layer-1-rakibi Fantom (FTM), tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3.0 dolardan %50’nin üzerinde gerilemesinin ardından geçen hafta sağlam bir geri dönüş kaydetti. Pazartesi günü, FTM fiyatı %20 daha arttı ve şu anda 7.37 milyar dolarlık piyasa değeri ile 2,91 dolardan işlem görüyor. Veri sağlayıcısı Santiment ise şu verileri paylaştı:

“Popüler Fantom, kriptonun hafif düşüşüne rağmen Pazartesi günü +%19 arttı. $FTM’nin fiyatı iki haftadan kısa bir süre içinde %115 arttı ve #Fantom’un aktif adresleri Kasım ayının sonundan bu yana görülmeyen seviyelere yükseldi.

Fantom Fiyat rallisi, günlük aktif adreslerdeki artışların ardından başlamış gibi görünüyor.  FTM fiyat rallisinin 2022 yılında da devam etmesi beklenebilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin