fantom
Piyasa değeri düşük altcoinlerden Fantom (FTM), Binance Chain ile çalışacak

Piyasa değeri düşük altcoinlerden Fantom (FTM), Binance Chain ile çalışacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dağıtılmış muhasebe teknolojilerinin ölçeklenebilirlik (genişleme) sorunlarını çözmeyi amaçlayan Yönlendirilmiş Döngüsel Grafik (DAG) tabanlı akıllı sözleşme platformu Fantom (FTM), Binance Chain ekosistemine katılma niyetini açıklayan en son proje oldu.

Duyuruya göre, Fantom ve Binance, Binance Chain’in birlikte çalışabilirliğini geliştirmek için birlikte çalışacak. Bir zincirler arası ekosistem kullanarak, Fantom, ERC-20 ve Binance’in BEP-2’si de dahil olmak üzere birçok token standardını desteklemeyi planlıyor.

Fantom, bu gelişmelerin yanında büyük ölçüde topluluk oyları tarafından belirlenen Binance DEX’te listelenme konusunda talepte bulundu. Fantom ekibi ana odak noktalarının şeffaflığı artırmak olduğunu söyledi. Ayrıca ekip Mayıs ve Haziran aylarında, Fusion ile DCRM ortaklıkları ve Binance Chain ile ortaklıklarından başlayarak ekosistemlerinin birlikte çalışabilirlik yönüne odaklanacaklarını dile getirdi.

Fantom (FTM) Binance Chain’de listelenmek istiyor

32 milyon dolar değerinde piyasa değerine sahip Fantom, geçen hafta bir miktar gerilemesine rağmen son bir haftada yüzde 70’in üzerinde bir artışla 0,018342 dolara kadar yükseldi. Bugün ise yüzde 6 gerilediği görülen kripto para, 0,017677 dolardan işlem görüyor.

FTM, şu anda KuCoin, Bibox ve Bitmax gibi daha küçük borsalarda listeleniyor.

sludgefeed

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin