Çöküşten sonra çabuk toparlanacak altcoinler hangileri?
Çöküşten sonra çabuk toparlanacak altcoinler hangileri?

Çöküşten sonra en hızlı toparlanması beklenen 3 altcoin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para bilgi firması Santiment, bazı altcoinlerin sektör genelindeki en son düzeltme dip yaptığını ve toparlanmanın yakın olabileceğini iddia etti.

  • Shiba Inu
  • Terra
  • CAKE

Firmanın tahminlerine göre Shiba Inu (SHIB), Terra (LUNA) ve Pancakeswap’ın (CAKE) zayıf eller teslim olduğu için piyasadaki düşüşten diğerlerinden daha hızlı toparlandığını söylüyor.

“Geçen hafta büyük çoğunluğu hala %20 ila %40 oranında değer kaybeden altcoinlerin ardından, bazıları hızla toparlanıyor. Cesurlar için LUNA, SHIB ve CAKE, son 24 saatin ilk 100 lideridir.”

Image

SHIB, LUNA ve CAKE, sırasıyla 0.000022 dolar, 64.68 dolar ve 7.78 dolardan el değiştiriyor.

Dogecoin de dikkat çekebilir

Santiment ayrıca önde gelen memecoin Dogecoin (DOGE) hakkında da bazı görüşlere sahip. Firmanın verilerine göre, toplam DOGE arzının %23’ünden fazlasına sahip olan var olan en büyük Dogecoin balinası, en son geçen hafta 200 milyon DOGE tokeni hareket ettirdi.

Piyasa analitiği firması daha sonra kâr eden DOGE sahiplerinin yüzdesinin tarihsel olarak dip bir noktada olduğuna ve bunun yaklaşan bir tersine dönüşü işaret edebileceğine dikkat çekiyor.

“DOGE HODLer’ların toplam kârının en son bu kadar düşük olduğu Mart 2020’de, DOGE HODLer’ların sadece %29’unun kârda olduğu COVID çöküşü sırasındaydı. Mart 2017’den önceki verileri hariç tutarsak, DOGE tarihinde sadece iki kez kâr arzı bu kadar düşüktü.”

Modal pic

Dogecoin, yedi günün en yüksek seviyesi olan 0.17 dolardan %20 düşüşle 0.13 dolardan işlem görüyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin