featured

Peter Schiff, Bitcoin’in yükselmesi için olası senaryoları paylaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber

Popüler analist olan Peter Schiff, BTC fiyatının yükselmeye başlayabileceği gerçekçi olmayan bir senaryo olarak gördü. Bunu değerlendirmek için bazı verileri paylaştı. Resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda olası senaryolar ve yolları gösterdi.

İşte Bitcoin’inyükselmesi için gerekenler

Schiff, Bitcoin’in yükselmeye başlaması için NASDAQ endeksinin değer kazanmaya başlaması gerektiğini düşünüyor. Peter Schiff, “Bitcoin’in değerlenmesi için altının şimdi değer kaybetmesi gerekiyor. Ancak altın şu an daha değerli” yorumunu yaptı.

Bunun yanı sıra, ABD Merkez Bankası’nın ekonomiye zarar vermeden enflasyonun %2’ye düşmesini sağlaması gerektiğini ve bunun ancak faiz artırımlarının asgari düzeyde olması ve hükümet harcamalarının kesilmesiyle sağlanabileceğini vurguladı.

Schiff, daha önceki bir tweet’te, NASDAQ’nun S&P 500 ile birlikte sırasıyla %50 ve %30 düşmesini beklediğini yazmıştı. Çünkü Fed bu hafta faiz artırımına başlamak üzere. Bu da Bitcoin’i 38.422$’a kadar düşürdü.

Schiff, meme stokları düşerken Bitcoin sahiplerini uyardı

Peter Schiff, meme coinler hakkında bir tweet paylaşımı yaptı. Bitcoin alıcılarını yakında gerçekleşmesini beklediği başka bir fiyat çöküşü konusunda uyardı.

Bunun nedeni, Schiff’e göre meme stoklarının şu anda çöküyor olması. Örneğin, GameStop art arda ikinci gün %15 düşerek şu anda 79 doların altında işlem görüyor. Bu, 2021’de ulaşılan tarihi zirveden %80’in üzerinde düşüş anlamını taşıdığını belirtti.

AMC’nin de bugün %5.5’lik bir düşüş gösterdiğini vurgulayan Schiff, Bitcoin’in bu hatta çökecek bir sonraki varlık olduğunu düşünüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin