Bitcoin hash rekoru kırdı: İşte yeni rakamlar…

Emtia gurusu, bakın Bitcoin’den nasıl bahsetti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, 2021 yılının Kasım ayında tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşmıştı. Şu an bu seviyelere ulaşmamış olabilir. Ancak bazıları, düzgün olmayan seyir dönemlerinde bir risk varlığı olarak göreceli esneklik gösterdiğine inanıyor. Bir gün tam teşekküllü hale gelebileceğinin sinyallerini veriyor. Bu konu hakkında Emtia gurusu ise düşüncelerini dile getirdi.

Bloomberg’deki kıdemli emtia stratejisti Mike McGlone, 14 Mart’ta, bu dijital varlığın 2022’nin ilk çeyreğinde “riskli varlıklar için azalan bir dalgadaki” davranışının, “dijital teminata doğru olgunlaşmaya işaret edebileceğini” söyledi.

Bay McGlone amacına ulaşmak için Bloomberg’in West Texas Intermediate (WTI) ham petrol vadeli işlemlerinin 100 haftalık hareketli ortalamasını Bitcoin’inkiyle karşılaştıran grafiğini kullandı. Sanal para biriminin geleneksel varlıktan daha güvenli bir bahis olabileceğini ileri sürdü.

Emtia gurusu farklı grafiklerle inceleme yaptı

McGlone, 2002’deki kayıplarının Nasdaq 100’deki kayıpların yarısından daha az olduğu göz önüne alındığında, Bitcoin’in küresel dijital teminat geliştirebileceğini vurguladı. Sonrasın emtia gurusu şunları ekledi:

“Bitcoin, 2021 aşırılıklarından sonra deflasyonist güçlerle karşı karşıya. Ancak kripto farklı güçler gösteriyor. 2002’de Nasdaq 100’ün yarısından daha az kayıpla, Bitcoin küresel dijital teminata doğru olgunlaşıyor olabilir.”

Emtia gurusu savaşın etkilerini alım fırsatı olarak görüyor

Şubat ayında, Rusya’nın Ukrayna’yı işgaline tepki olarak Bitcoin fiyatı geçici bir gerileme yaşadığında, Bay McGlone’nin varlığa olan inancı azalmadı. Özellikle, uzun vadeli yatırımcılar için “çok iyi bir satın alma fırsatı” olarak nitelendirdi. Fiyatın, kendi görüşüne göre 30.000 doların altına düşmeyecek.

Bitcoin’in fiyatı 24 Şubat’ta 34.726 dolardan, 14 Mart Pazartesi gününe kadar 38.943 dolara yükselerek %12,1 arttı. Yedi gün önce, fiyat biraz daha istikrar göstererek 38,305 dolardan sadece %1,67 artmıştı. Kripto para birimi son 24 saatlik fiyat geçmişi, %0,16’lık hafif bir yukarı hareket eğilimi gösteriyor.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin