pepecoin

Pepecoin fiyatı yüzde 15’in üzerinde artış gösterdi! SEC baskısı meme coin çılgınlığını yeniden mi başlatıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Pepecoin (PEPE), yayın sırasında 452 milyon dolar piyasa değeri ile yüzde 14’ün üzerinde bir artışla 0,0…01157 dolardan işlem görüyordu. Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) Coinbase ve Binance ile CEO’su Bay Changpeng Zhao’ya (CZ) karşı açtığı dava, daha geniş kripto piyasasında büyük bir etki yarattı. En aktif meme coinlerinden biri olan Pepecoin, piyasadaki genel düşüşün ortasında son 24 saat içinde yüzde 14’ten fazla artış gösterdi.

Pepecoin hacmi son 24 saate yüzde 50 arttı!

Sadece Pepecoin değil, kripto borsalarına karşı açılan davaların ardından bir dizi meme coin fiyatında keskin bir artış görüldü. Good Gensler (GENSLR), düzenleyicinin kayıt dışı menkul kıymetler sunduğu iddiasıyla kripto borsası Coinbase’e yönelik şikayetini takip eden saatlerde yüzde 260’tan fazla yükseldi.

Pepecoin şu anda toplam 456 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahipken, Good Gensler yaklaşık 3,2 milyon dolara sahip. Pepecoin ya da PEPE’nin piyasa değeri ve fiyatı yüzde 15’in üzerinde artarken, hacmi son 24 saat içinde yüzde 50’nin üzerinde artış gösterdi. Öte yandan Good Gensler, verilere göre 1,25 milyon doların biraz üzerinde işlem hacmine sahip.

pepecoin
Kaynak: CoinMarketcap

Raporlara inanılacak olursa Good Gensler, Pepecoin’in (PEPE) piyasaya sürülmesinden yaklaşık beş gün sonra, 19 Nisan’da piyasaya sürüldü.

Veriler, Pepecoin’in düzenleyicinin kripto borsalarına karşı açtığı davadan önce bile keskin bir düşüş eğiliminde olduğunu gösterse de Pepecoin’in sosyal medya yutturmacasından yararlandığı ve internet kültürel referanslarına dayandığı için doğası gereği diğer kripto varlıklarından çok daha riskli olan meme esintili bir kripto para birimi olduğunu akılda tutmak gerekir.

Pepecoin fiyatı nisan ayı sonlarında istikrarlı bir şekilde yükseldi ve Binance’in meme coinin listelendiğini duyurduğu 5 Mayıs’ta patlamaya devam etti. Ancak, meme coinin zirveden yüzde 60’ın üzerinde önemli bir düşüş yaşadığı ve düşüşün yüzde 15’inin geçtiğimiz hafta gerçekleştiği gözlemlenmiştir.

Kaynak: CoinMarketCap/ Good Gensler (GENSLR) haftalık fiyat tablosu

Benzer şekilde, Gary Gensler türevi başka bir meme coin de yukarı yönlü bir ivme gördü. Merkezi olmayan borsa (DEX) tarayıcısı DEXTools’un verilerine göre meme coin son 48 saat içinde yüzde 530’un üzerinde yükseliş gösterdi. Peki SEC baskısı bir meme coin çılgınlığı başlatacak mı? Bunu söylemek zor.

pepcoin

Yayın sırasında altcoin, son 24 saatte 290 milyon dolarlık hacimle yüzde 14’ün üzerinde artışla 0,0…01157 dolardan işlem görüyordu.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin