featured

PEPE fiyatı piyasa lideri olan BTC mücadele ederken yükselişe devam ediyor! İşte, sebebi…

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası lideri olan Bitcoin boğaları 30,000 dolar seviyesi için savaşmaya devam ederken gözde meme coin’lerden bir tanesi olan PEPE yükselmeye devam ediyor.

Kripto para piyasası, günlerce süren sürekli artışlardan sonra yavaşlamış görünüyor. Bu yüzden bugün, kripto para birimlerinin çoğu bugün hafif düşüşler yaşıyor.

Yine de, bazı altcoin’lerin mükemmel performanslarını sürdürmesiyle piyasa hissiyatı olumlu kalmaya devam ediyor.

Bitcoin boğaları 30,000 dolar için savaşıyor

Görünüşe göre 30,000 dolar, Bitcoin boğaları için sadece teknik açıdan değil, aynı zamanda psikolojik açıdan da önemli bir seviye. Bu yüzden bu seviyede net bir savaş verildiği söylenebilir.

BTC PEPE

BTC, son 24 saat içinde %0,3 oranında bir düşüş yaşamasına rağmen haftalık grafikte %17,4 oranında bir artış kaydetti.

Bu arada, Bitcoin’in hâkimiyeti artmaya devam ediyor ve bugünkü hâkimiyeti %48. Bu, Bitcoin’in pazarın geri kalanına göre payını izleyen metriktir ve şu anda yükselme yolundadır. Aynı zamanda BTC’nin altcoin’lerden daha iyi performans gösterdiğinin sinyalini verir.

PEPE yükselişe devam ediyor

Altcoin’lerin çoğunluğu hafif kazançlar elde ederken, piyasa bugün çoğunlukla kırmızıda işlem görüyor. Bu, belki de son birkaç gündeki büyük rallinin ardından beklenen bir şeydi.

PEPE son 24 saatte %10 oranında bir artış kaydederek haftalık kârını %70’e çıkardı. Bu aynı zamanda onu gün ve hafta için en iyi performans gösteren kişi yapar.

KASPA %9’luk artış ile ikinci sırada yer alırken onu %8,9’luk bir yükseliş ile Bitcoin SV (BSV) takip ediyor.

Öte yandan, son 24 saatte %8,2 oranında düşüş ile günün en kötü performansını Stacks (STX) oldu. Onu %7,3’lük düşüş ile FLOW ve %6,4’lık düşüş ile ApeCoin (APE) takip ediyor.

CryptoPotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir