featured

PEPE fiyatı yeniden büyük bir harekete hazırlanıyor! Peki, hareket hangi yönde olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki son zamanlarda adından sıkça söz ettiren meme coin’lerden bir tanesi olan PEPE fiyatındaki volatilite son birkaç gün içinde büyük bir patlama yaşadı. Bunun sonucunda fiyat, %30’un üzerinde bir hareketlilik yaşadı.

PEPE için destek 0,0000013 dolarda iken, direnç noktası ise 0,0000010 dolar seviyesinde bulunuyor.

Uzun bir düşük volatilite döneminden sonra, meme coin’in fiyat hareketi Pazartesi günü SEC’in Binance’e dava açmasıyla değişti. Fiyat hızla %30’un üzerinde yükseldi ve ardından düştü. Fiyat, bu süreçte yeni bir dip yaptı. Sonuç olarak da grafiğinde bir düşüş işareti olarak yorumlanan bir alçalan üçgen yarattı.

PEPE

Fiyat, grafikteki üçgen modelinin zirvesine hızla yaklaşırken PEPE önümüzdeki birkaç gün içinde büyük bir hamle yapabilir.

Teknik göstergeler

İşlem Hacmi: Ayıların grafiğe hâkim olmasıyla birlikte Pazartesi günü hacim yükseldi.

RSI: Günlük RSI 50 işaretinin altında bulunuyor. Ayrıca, daha düşük tepeler yapması nedeniyle düşüş eğilimine işaret etmeye devam ediyor.

MACD: Günlük MACD negatiftir. Bununla birlikte histogram, bu düşüş trendinin yakın gelecekte bir dip bulabileceğini işaret ederek yükseliş trendinin geri dönebileceğini gösteriyor.

PEPE fiyatı için bugün yapılan fiyat analizine göre mevcut önyargının aşağı yönlü olduğu söylenebilir.

Önümüzdeki birkaç gün içinde volatilitenin yüksek olması muhtemeldir. Bu da grafikteki üçgenden bir kopuşun yakın olduğunu göstermektedir. Alıcılar, 0,0000010 dolarda bulunan kilit destek noktasını savunmak için ellerinden geleni yapmalıdır. Çünkü, bu desteğin kaybedilmesi durumunda meme coin’in fiyatı hızla 0,0000005 dolara düşebilir.

CryptoPotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin