featured

DOGE fiyatı yeni diplere dokunuyor! Düşük fiyatlar giriş için bir fırsat olabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı en gözde meme coin olan Dogecoin (DOGE), son 24 saatte %2 oranında bir düşüş yaşadı. Meme coin, Pazartesi günü kaydettiği düşüş sebebiyle 0,070461 dolarda bulunan kilit desteği kaybetti. Grafikteki teknik göstergeler fiyatın önümüzdeki 48 saat içinde düşüşe devam edeceğini gösteriyor.

Kripto piyasasındaki çalkantılı bir haftanın ardından, birçok kripto para birimi bugün de kırmızıda işlem görmeye devam ediyor.

DOGE geçtiğimiz gün hem piyasa liderleri olan Bitcoin (BTC) hem de Ethereum (ETH) karşısında sırasıyla %0,85 ve %0,51 oranlarında bir zayıflama yaşadı.

Ayrıca, son fiyat düşüşü sonucunda haftalık grafikteki toplam kayıp %5,25’e çıktı. 24 saatlik işlem hacmi ise %35’ten fazla düştü ve bu yazının yazıldığı sırada 263,297,868 dolar seviyesinde bulunuyor.

Teknik göstergeler ayıların lehine

Teknik açıdan bakıldığında, meme coin’in fiyatı Pazartesi günü kilit destek noktasını kaybederek 0,070461 dolara geriledi.

Günlük grafikteki teknik göstergeler, fiyatın önümüzdeki 48 saat içinde düşüşe devam edeceğini gösteriyor. 9 günlük EMA çizgisi, 20 günlük EMA çizgisinin altında konumlandı. Bu da DOGE fiyatının kısa vadeli bir düşüş döngüsüne girdiğinin ve fiyatının düşmeye devam edeceğinin bir başka göstergesidir.

DOGE grafik

Buna ek olarak günlük RSI çizgisi, son birkaç gün içinde günlük SMA çizgisinin altında düşüş eğilimi gösterdi. Sonuç olarak, RSI hattı da bu yazının yazıldığı sırada aşırı satış bölgesinde işlem görüyor.

Aşağı yönlü olan teknik göstergeler doğrulanırsa DOGE, önümüzdeki 24 saat içinde 0,06663 dolarda bulunan destek noktasının altına düşebilir.

Öte yandan, sonraki 2 günlük işlem seansını bu seviyenin üzerinde kapatırsa gözde meme coin’in fiyatı önümüzdeki birkaç gün içinde tekrar 0,070461 doların üzerine çıkabilir.

CoinEdition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin