Ripple tecrübeli Uber yöneticisini işe aldı
Ripple tecrübeli Uber yöneticisini işe aldı

Pantera Capital CEO’sundan heyecanlandıran Ripple yorumu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yakın zamanda yapılan bir röportajda, blok zinciri odaklı yatırım şirketi Pantera Capital Management LP’nin (“Pantera Capital”) kurucusu ve CEO’su Dan Morehead, XRP hakkında konuştu.

Morehead’in XRP hakkındaki yorumları, şu anda finans ve işletme video kanalı Real Vision’ın CEO’su olan eski hedge fon yöneticisi Raoul Pal ile yaptığı röportaj sırasında geldi.

Bu koridor önemli

“XRP, sektördeki herkesin uzun zamandır bahsettiği sınır ötesi para hareketini biriktiriyor. Şu anda, Amerika Birleşik Devletleri’nden Meksika’ya blockchain destekli sınır ötesi para hareketi, 25 milyar dolarlık bir piyasanın %10’una yaklaşıyor. Bu çok önemli. Dolayısıyla, insanların hayatlarını gerçekten daha iyi hale getiren bir kullanım örneği sektörümüz için büyük bir başarı.”

CryptoCompare’den alınan verilere göre, XRP şu anda  son 24 saatlik zaman diliminde %1,42 artışla 0,57 dolar seviyesinden işlem görüyor.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin