Ontoloji (ONT) önemli bir ortaklık kurdu: ONT fiyatı ne olacak?
Ontoloji (ONT) önemli bir ortaklık kurdu: ONT fiyatı ne olacak?

Ontoloji (ONT) önemli bir ortaklık kurdu: ONT fiyatı ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ontoloji (ONT) 28 Mayıs’ta COT (Chain of Things) ile ortaklığını duyurdu. Bu, ONT’nin teknoloji ve istihbarat alanındaki ilk stratejik ortağı. İkisi de kripto para dünyasında piyasanın tekliflerini ve kendileri için yeteneklerini artırma konusunda anlaştılar.

Ontoloji (ONT) önemli bir ortaklık kurdu

COT, Nesnelerin İnterneti (IoT) ağının bir sağlayıcısı. Endişe edilen ana konu, teknoloji üzerinde IoT’u hesaplamak için gerekli donanımı yapılandırmak. Bu durumda çok kanallı ağlar Blockchain üzerinde çalışmayacak. COT’ın IoT ve istihbarat donanımı alanında deneyimli bir teknoloji ekibi var.

COT, Ontoloji’nin stratejisinin rehberliği ile ağı Ontoloji modelindeki bir platform ile bir araya getirmeyi planlıyor. Bu platform, güvenin, işlemlerin ve işbirliğinin tanımlanması temelinde iş ve destek topluluğunu güçlendirebilecek. Bu, Ontoloji’nin güven ağının yükseltilmesi için IoT donanımını sağlayan doğal bir karar olan çekirdek teknolojilerini birleştirecek.

COT, Ontoloji’nin teknoloji ve istihbarat alanındaki ilk stratejik ortağı

Bununla birlikte, anlaşmanın detayları hakkında daha fazla ayrıntı verilmedi. Bu haber, Ontoloji topluluğunda coşkuyla karşılandı. COT’un kurucusu Wen Wang, işbirliği hakkında şu yorum yaptı:

IoT akıllı donanım çözümü ile birleştirilmiş COT kooperatif kamu zinciri sistemi, fiziksel iş senaryolarının acı noktalarını çözmek için doğdu. COT ve Ontoloji, bu konuda ortak bir teknik anlayış ve vizyona sahip. İşbirliğimiz aracılığıyla, iki taraf ortaklaşa Blockchain teknolojisini ve uygulamalarını destekleyecek ve nesneleri dijital dünyamızla bütünleştiren bir sistemin gelişimini ve başarısını ortaklaşa teşvik etmek için bir veri alışverişi ve dijital kimlik işbirliği platformu oluşturacak.

ONT fiyatı ne olacak?

Ontoloji, çok zincirli bir kamu projesi ve dağıtılmış bir güven işbirliği platformu. ONT’nin Blockchain teknolojisi çerçevesi, kamuda Blockchain sistemlerini destekler. Aynı zamanda geniş uygulamalar için çeşitli kamu engellerini de özelleştirebilir. COT genel istihbarat altyapısına dayanan bir platform. Temel olarak güven, ticaret ve güven aktarımı etkileşimi ve işletmeye dayalı kimliklendirme hizmetleri sunar. Blockchain teknolojisinde çok zincirli bir ekosistem üzerinde yoğunlaşır.

ONT fiyatlarının bu işbirliğinden dolayı artışa geçmesi bekleniyor. Ontoloji yazım sırasında, 836 milyon dolarlık piyasa değeriyle 25. sırada yer alıyor. Ontoloji son 24 saatte %3,2 oranında artışla 6,8 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin