Öne çıkan kripto para haberleri ve Bitcoin fiyat tahmini
Öne çıkan kripto para haberleri ve Bitcoin fiyat tahmini

Öne çıkan kripto para haberleri ve Bitcoin fiyat tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, Perşembe günü 24.000 dolara yakın desteği test etti. Kripto para birimleri, geleneksel finansal piyasalardan anlamlı sinyaller beklerken kazançları ve kayıpları dengeliyor. Bu konsolidasyon, kripto para biriminin daha yüksek seviyeleri hedeflemesini sağlayabilir.

Görüşümüze göre, kripto piyasası korku zirvesini geçti ve periyodik düzeltmelerle düzensiz ama yine de yukarı yönlü bir hareket beklemeliyiz.

Yerel önemli destek 23,7 bin dolarda oluştu, ancak aşağı yönlü yerel geri dönüşler daha düşük seviyelerden geliyor: Salı günü 25 bin dolar, Perşembe günü 24.5 bin dolar ve Cuma sabahı 24.1 bin dolar.

Daha geniş bir resme göz atıldığında, Bitcoin Şubat ortasındaki rallinin ardından bir düzeltme içinde işlem görüyor. Bitcoin hakkındaki yükseliş görüşümüze yönelik gerçek tehdit, yerel düşükleri güncelleyecek ve şimdi bir trend göstergesi olarak hareket eden 50 günlük hareketli ortalamanın altına düşecek olan 21,5 bin doların altında bir kırılmadır.

Öne çıkan gelişmeler

New York Başsavcılığı, kripto borsası CoinEx için yasal işlem başlattı. New York Başsavcısı, şirketin SEC veya CFTC’ye kayıtlı olmadığını iddia etti.

Kanadalı düzenleyici, algoritmik stablecoin ticaretini yasakladı. Kanada Menkul Kıymetler Yöneticileri Derneği (CSA), yatırımcıların ajansın onaylamadığı stablecoin’leri alıp satmasını yasaklayan yeni kurallar açıkladı.

İsrail Bankası, stablecoin ihraç edenler için bir dizi gereksinim yayınladı. Yönergeler, ödemeler için yaygın olarak kullanılıyorsa algoritmik stablecoin yasaklanmasını içerir.

USDC’nin en büyük ikinci stablecoin’ini çıkaran Circle, kripto endüstrisindeki yaygın işten çıkarma eğilimine rağmen yıl sonuna kadar çalışan sayısını %15-25 artırmayı planlıyor.

fxempire


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin