Onca olumlu şeye rağmen Ethereum fiyatı için kırmızı alarm!!!

Onca olumlu şeye rağmen Ethereum fiyatı için kırmızı alarm!!!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin’lerin lideri gelen olumlu haberlere rağmen düşen mumlardan kurtulamıyor. 2 bin doları aştığı Ağustos ayından sonra 500 dolarlık düşüş gören Ethereum fiyatı, 1.500 dolar seviyelerine geldi.

Ethereum fiyatında düşüş olmasına rağmen adresler ve birleşmeyi destekleyici açıklamalar geliyor. Ancak grafik verileri kırmızı alarm veriyor.

Ethereum fiyatı, 1600 dolarlık direnç seviyesinin yakınında mücadele ediyor. Alıcılar 1.427 dolarlık yatay bölgede test etmek için düşüş eğilimi olasılığını artırıyor. Ayrıca, günlük grafikte yükselen bir düşüş modeli, önümüzdeki haftalarda keskin bir düzeltme aşamasına işaret ediyor. 

Ethereum fiyatı, düşüş eğiliminde kalacak mı?

Günlük grafikte Ethereum fiyatı, 1600 dolar destek seviyesinde potansiyel bir düşüş eğilimi gösteren bir güç mücadelesi gösteriyor. Direnç seviyesindeki akşam yıldızı modeli, altta yatan duygular üzerinde artan bir düşüş etkisini yansıtıyor.

50 ve 20 günlük EMA’daki yüksek fiyat reddetme mumları, artan temel satış baskısını yansıtıyor. Direnç seviyesine yakın gün içi işlem hacmindeki düşüş eğilimi de alıcının ilgisini kaybetmesine neden oluyor.

Ek olarak Ethereum fiyatı, daha büyük resim, 1.427 dolarlık yatay bölgede bir boyun çizgisi oluşturan bir baş ve omuz deseni gösteriyor. Düşüş modelini tamamlayan potansiyel düşüş eğilimiyle, bir destek kırılma olasılığı kısa süre içinde Ethereum fiyatlarında keskin bir düşüşe neden olabilir.

Boğalar Ethereum fiyatını 1.427 dolarlık talep bölgesi civarında dalgalı tutabilirse, 1.600 doların altında uzun süreli bir yanal eğilim mümkündür.

Teknik gösterge

  • DMI göstergesi, altta yatan duygulardaki bir dalgalanmayı yansıtan DI çizgileri içinde yanal bir eğilim gösterir.
  • ETH fiyatı 1600 dolar destek seviyesinden bir geri dönüş öngördüğü için RSI göstergesi yükseliş başarısızlığını taklit ediyor.
  • 20 ve 50 günlük EMA arasındaki düşüş eğilimi, piyasada daha fazla satıcıyı teşvik ediyor.
  • Direnç seviyesi – 1.600 dolar ve 1.730 dolar
  • Destek seviyesi – 1.427$ ve 1.260$

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin