Oasis Labs, Temmuz ayında 45 milyon dolar yatırım aldı
Oasis Labs, Temmuz ayında 45 milyon dolar yatırım aldı

Oasis Labs Binance’nin desteğiyle Blockchain teknoloji merkezini kuracak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain bulut bilişim platformu Oasis Labs, 8 Ekim’de San Francisco merkezli bir şirket olan Oasis Startup Hub adında bir Blockchain teknoloji merkezini başlatmak için önemli isimlerle ortaklık kuruyor.

Oasis Startup Hub sektördeki önemli oyunculardan yardım alacak

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre Oasis Startup Hub, işbirliği yapmak için Blockchain geliştiricileri, yatırımcılardan, teknoloji uzmanlarından ve sektördeki önemli oyunculardan yardım alacak. Bunun yanı sıra Oasis Labs mühendislerinden alacağı teknik destek ile Oasis’e “erken erişim” için bir ekosistem oluşturmayı hedefliyor.

Yeni Blockchain Hub, yüksek profilli ortakları ile “ilk gizlilik” merkezsiz uygulamaların (DApps) oluşturulması  için geliştiricilere “rehberlik” sağlayacak. Bunun içinde Oasis Labs; Andreessen Horowitz’in kripto girişim fonu a16zCrypto, Accel, Binance Labs, Pantera Capital ve Polychain Capital’den yardım alacak.

Oasis Labs, Temmuz ayında 45 milyon dolar yatırım aldı

Şirketin CEO’su ve UC Berkeley profesörü olan Dawn Song, merkezin “uzmanları, yeni tasarımların geliştirilmesi, inşa edilmesi ve sunumu konusunda çok değerli etkileşimler için bir araya getirecek şekilde tasarlandığını” belirtti. California Berkeley’de bulunan Labs, Temmuz ayında kripto alanında, a16zCrypto, Pantera Capital, Accel ve Binance gibi büyük yatırımcılardan 45 milyon dolar topladığına dair bir açıklama yaptı.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin