NFT pazar yeri OpenSea, rekor seviyede ETH yakımı gerçekleştirdi
NFT pazar yeri OpenSea, rekor seviyede ETH yakımı gerçekleştirdi

NFT pazar yeri OpenSea, rekor seviyede ETH yakımı gerçekleştirdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – “London Hard Fork” ile beraber Ethereum ağı resmen bir çağ atladı. Ağustos ayında sorunsuz şekilde gerçekleşen Londra güncellemesi, Ethereum’un daha iyi çalışmasına katkı sağladı. Ağ üzerinde yapılan değişiklikle beraber yakılan Ether miktarı fazlalaştı. Günümüze kadar yakılan ETH miktarı tahmin edilemeyecek seviyelere kadar geldi. Herkesin yakından tandığı NFT pazar yeri OpenSea ise ciddi bir ETH yakım boyutuna ulaştı.

NFT pazar yerinin başarılı satıcısı olarak bilinen OpenSea, ETH yakım alanında da kendini gösterdi. NFT’lere olan talep ile birlikte pek çok kişi OpenSea sitesini kullanıyor. Alıcı ve satıcıyı buluşturan NFT pazar yeri birbirinden eşsiz ve koleksiyonluk projeleri sergiliyor. Ethereum ücretiyle alışveriş yapılabilen site fazlasıyla rağbet görüyor.

OpenSea sadece NFT pazar yerinde başarılı değil. ETH yakım alanında da kendinden söz ettiriyor. Yanma oranında büyük bir üstünlüğü olan sitenin, başarısı taktir ediliyor. Toplamda 892 bin ETH yakılırken bunun sadece %10’luk kısmını OpenSea oluşturuyor.

Kaynak: Ultrasound.money

400 milyon dolarlık yakım NFT pazar yeri tarafından yapıldı

Ethereum 2.0 öncesi, “London Hard Fork” Ether’e büyük katkı sağladı. Ağ içinde yapılan iyileştirme sayesinde fiyatlanmaya ve yakıma katkı sağladı. Yakma oranları daha önceki dönemlere göre belirgin şekilde arttı. Paylaşılan bir bilgiye göre Ethereum’un yakma oranı yıllık 3,2 milyon ETH.

OpenSea, yakılan Ethereum miktarının önemli bir kısmını oluşturuyor. 400 milyon dolar değerinde ETH yakan NFT pazar yeri, toplam hacmin yüzde 10’luk kısmını karşıladı. Kısacası OpenSea 100 binden fazla ETH yaktı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

  1. yakım ne oluyor?

    Reply
Bizi Takip Edin