Kraken ürün lideri, Shiba topluluğu ile dalga mı geçiyor? Yoksa yeni listeleme yolda mı?
Kraken ürün lideri, Shiba topluluğu ile dalga mı geçiyor? Yoksa yeni listeleme yolda mı?

Kraken ürün lideri, Shiba topluluğu ile dalga mı geçiyor? Yoksa yeni listeleme yolda mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberKripto piyasasının önemli borsalarından biri olan Kraken, geçtiğimiz günlerde Shiba Inu ile ilgili bir paylaşımda bulunmuştu. Paylaşım aslında daha çok borsanın ürün lideri Brian Hoffman’a aitti. Shiba topluluğu için önemli sayılabilecek mesaj yeni listelemenin habercisi olarak algılandı. Ancak daha sonrasında yetkililer tarafından açıklama gelmişti.

Shiba Inu yatırımcıları, Kraken listelemesi beklerken yetkililer henüz böyle bir şeyin olmadığını belirtmişti. Listeleme için çalışmaların devam ettiğini belirten borsa çalışanları Shiba topluluğunu üzmüştü. Yaklaşık 2 hafta önce olası listeleme haberinin ardından şu açıklama yetkililer tarafından yapılmıştı:

Biz sadece çok kapsamlı liste kaydı için bir inceleme sürecindeyiz. Bu inceleme süreci devam ederken daha çok iş olduğunu gördük. Shiba topluluğu bu sürecin yalnızca bir parçası olmuştur.

Shiba yatırımcıları ise bu sürece sert bir tepki göstermişti. Borsanın sadece daha fazla etkileşim almak için bir stratejisi olduğu düşüncesi yayıldı. Ancak borsanın ürün lideri yeniden bir Tweet paylaşımında bulundu. Peki size göre Kraken listeleme için dalga mı geçiyor? Yoksa listeleme gelecek mi?

Brian Hoffman’ın paylaştığı mesaj merak uyandırdı

Kraken’in ürün lideri Brian Hoffman’ın Shiba topluluğunun dikkatini çekebilecek yeni bir mesaj yayınladı. Mesajın içeriğinde bir GIF paylaşan Hoffman, listeleme imasında bulundu. Hoffman, “Önümüzdeki hafta için kendimi iyi hissediyorum” şeklinde bir mesaj paylaştı. Mesajın en dikkat çeken tarafı ise Shiba Inu köpeği oldu. Dizüstü bilgisayar üzerinde yazı yazan bir Shiba Inu köpeği GIF paylaşımı yaptı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin