featured
Aylık NFT işlem hacmi Ocak ayında rekor seviyelere ulaştı

Aylık NFT işlem hacmi Ocak ayında rekor seviyelere ulaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – The Block Data Dashboard’a göre, Ocak ayında aylık değiştirilemez token (NFT) işlem hacmi şimdiden 6,13 milyar dolarlık rekor seviyeye ulaştı.

Aylık NFT hacmi Ocak ayında Aralık ayına göre %129 arttı. Artışın çoğu, 10 Ocak’taki lansmanından sonra yaklaşık 2 milyar dolarlık hacim biriktiren LookRare adlı NFT pazar yerindeki en son işlemlerden kaynaklandı.

LookRare, Opensea NFT pazar yerinin en büyük rakibi haline geliyor

LookRare, LOOKS tokeni nedeniyle hacmin yaklaşık %90’ını kontrol eden baskın NFT pazarı olan OpenSea için bir tehdit oluşturuyor. Kullanıcılar platformda NFT satın alırken veya satarken LOOKS alır ve tokeni platformda stake ederek daha fazla ödül kazanabilirler.

Ancak LooksRare sorunsuz değildir. Block Research, LookRare’in işlem hacminin çoğunun, bireylerin kendi aralarında ürün ticareti yaparak hacmi ve fiyatları yapay olarak artırdığı “wash trade”den kaynaklandığını belirtiyor.

Ethereum tabanlı NFT pazarlarının yanı sıra, Solana’daki toplam NFT satışları Ocak ayında da tüm zamanların hacminde 1 milyar doları aştı.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin