NEO ve NEAR ile ilgili son durum: Varlıklar hafta sonuna nasıl giriyor?

NEO ve NEAR ile ilgili son durum: Varlıklar hafta sonuna nasıl giriyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin’ler hafta sonuna doğru ilerlerken farklı fiyat politikası izliyor. Bitcoin’in 23.500 doları geçememesi nedeniyle fiyatlarda oynaklık sürüyor. Bu süre zarfında ayrıca BTC.d baskınlığı altların tam olarak nefes almasını engelliyor. Tüm bunlara rağmen fiyatların birkaç hafta göre iyi olduğunu belirtmek gerekir.

Bu yazı içinde ilk 100 içinde öne çıkan iki varlığı inceleyeceğiz. Bir zamanların popüler varlığı NEO ve hali hazırda popüler olan NEAR varlıklarına göz atacağız.

Near Protocol fiyatı art arda ikinci gün yükseldi. Bugünkü seansta 10 Haziran’dan bu yana en yüksek seviyesinde işlem gördü. Neo ise Cuma günü de yükseldi ve fiyatların %15’in üzerinde artması tokeni birkaç haftanın en yüksek seviyelerine götürdü.

Near Protocol

NEAR, %10 kadar arttığı için Cuma günü kayda değer kazançlardan birini gösterdi. Perşembe günkü 4,17$’lık dip seviyesinin ardından NEAR/USD paritesi, bugünkü seansın erken saatlerinde 4,75$’lık gün içi zirvesine yükseldi.

Cuma günkü yükseliş, tokenin 10 Haziran’dan bu yana en yüksek noktasına ulaştığını gördü. Bu süreçte fiyatları marjinal olarak önemli bir direnç seviyesinin üzerine çıkardı. 

Neo

Bugünkü seansta bir başka büyük hareketlilik, süreçte %15’in üzerinde tırmanan ikinci bir düz seans için kazanç görmesini sağladı. Token, dün 9,54$’lık  düşüşün ardından Cuma günü 11,34$’a kadar yükseldi. Bu, NEO’nun 14 dolarlık direnç noktasından çıkamadığı 13 Haziran’dan bu yana ulaştığı en yüksek fiyat.

NEO şimdi başka bir tavana doğru ilerliyor gibi. Bu sefer 12 dolar seviyesinde. Ancak boğalar da bu direnç seviyesini kıramayabilir. Bunun nedeni, göreli güç endeksinin şu anda üç ayın en yüksek noktası olan 65 civarında gezinmesi olarak gösterilebilir.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin