Da Hongfei:
Da Hongfei: "NEO 3.0 için bir sert çatala ihtiyacımız var."

Da Hongfei: “NEO 3.0 için bir sert çatala ihtiyacımız var.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

NEO’nun kurucusu ve CEO’su Da Hongfei Bitcoin Magazine NL ile yaptığı röportajda, NEO 3.0 yükseltmesi için NEO’nun sert bir çatala ihtiyacı olabileceğini açıkladı.

Şu anda NEO, 3.0 sürümünde uygulanacak veya uygulanmayacak özellikler aktif olarak tartışıyor.

NEO 3.0 için tüm seçenekler tartışılıyor

Her şeyi mükemmel bir şekilde yapmak istiyorsak muhtemelen şu andaki NEO ağıyla uyumluluğunu kırmamız gerekiyor. Muhtemelen sert bir çatala hatta yeni bir Genesis Block’a ihtiyacımız var.

Bu mümkün, ama hala tartışılıyor. Topluluğun sesini dinleyeceğiz ve yapmamız gerekenleri iyice tartışacağız. Bir göç planı yapmadan henüz bir şey yapmayacağız.

Da, gerekirse sert bir çatal için en az bir yıllık bir zaman harcayabileceklerini açıkladı.

Bu durum Mevcut NEO gelişimini etkilemeyecek. Akıllı bir sözleşme geliştiricisi iseniz akıllı sözleşmenizi halen mevcut ağ üzerinde konuşlandırabilirsiniz ve eğer isterseniz, yeni NEO ağına sorunsuz bir şekilde geçmenize yardımcı oluruz. Bir geliştiriciyseniz de merak etmeyin bu durum, sadece temel geliştiricileri etkileyecek.

Da, sert bir çatalın neden gerekli olabileceğini açıkladı

Tüm kod tabanını yeniden düzenlemek istiyoruz, sanal makinedeki bazı talimatları değiştirmek için daha verimli hale getirmeliyiz. Ama bu sadece bir seçenek. Hala tartışıyoruz.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin