Nasdaq borsasında listelenen Bitcoin, ilk 5 dakikada 10 milyon doları buldu
Nasdaq borsasında listelenen Bitcoin, ilk 5 dakikada 10 milyon doları buldu

Nasdaq borsasında listelenen Bitcoin, ilk 5 dakikada 10 milyon doları buldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 22 Ekim Cuma günü Valyrie’nin ilk ETF’i Nasdaq borsasında işleme başladı. TSİ 16’dan sonra ikinci Bitcoin ETF işlemi start verdi. Valkyrie’nin vadeli işlemlere çıkardığı BTC, ilk 5 dakika da önemli yatırım seviyesine ulaştı.

ProShares’in ETF tarihinden henüz 3 gün geçmesine rağmen ikinci vadeli işlem kararı geldi. Çarşamba günü SEC ile görüşen Valkyrie, ETF onayını aldı. 25 Ekim Pazartesi günü beklenen borsa açılışı, 22 Ekim Cuma gününe alındı. Böylelikle Valkyrie Investments Bitcoin’in ikinci vadeli işlemleri başlatan fonu oldu.

Valkyrie baş yatırım sorumlusu Steven McClurg ise bugüne kadar yaşanılan süreci şu şekilde anlattı:

“Başvuru tarihine baktığımızda henüz 75 günlük bir süre var. Yani Pazar gününe kadar halen zaman var. Fakat daha erken onayı alabildik. Bir önceki Cuma her şey için hazırdık. Bugün olması bir şey fark ettirmedi.”

İkinci ETF, haftanın son iş günü borsada çıktı

Kripto para birimleriyle ilgili finansal hizmetler sunan Valkyrie, ilk Bitcoin Strategy ETF’sini Nasdaq borsasında satış çıkardı. Haftanın son iş gününde vadeli işlemlere açılan Bitcoin, borsada BTF olarak kullanıldı. Açılışı ise 25,37 dolardan yaptı. Vadeli işleme girdiği pazarda ikinci olan BTF, buna rağmen önemli işlem hacmini yakaladı.

Borsa açılışından sonra ilk 5 dakika içinde BTF üzerinde 10 milyon dolarlık işlem yapıldı. Nasdaq son satış (NLS) hacmi ise öğleden sonra 1 milyonu aşabildi. Valkyrie baş yatırım sorumlusu Steven McClurg,

“Eğer bir numara iseniz, sürekli bir akış elde edersiniz. Muhtemelen en iyi ETF olarak yerinizi sağlama alırsınız. Biz bir numara olmak için savaşıyorduk.”

blockwokrs

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin