Milyarder yatırımcı Marc Lasry:
Milyarder yatırımcı Marc Lasry: "Bitcoin 3-4 yıl içinde 40 bin dolar olacak."

Milyarder yatırımcı Marc Lasry: “Bitcoin 3-4 yıl içinde 40 bin dolar olacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasalarında ani bir yükseliş yaşadığımız günün ardından, bu hafta neler yaşanacağı gizemini koruyor. Kripto paraların ana akıma katılacağına dair işaretler zaten mevcuttu ve bu durum, milyarder yatırımcı Marc Lasry tarafından da yoruma değer görüldü.

Avenue Capital Group’un Başkanı ve CEO’su olan Larsy, bugün CNBC’ye yaptığı açıklamada Bitcoin’in 3-4 yıl içinde 40 bin dolara ulaşacağını belirtti.

Milyarder yatırımcı Marc Lasry: “Bitcoin ana akım oldukça hedefine yaklaşıyor.”

Larsy:

(Bitcoin) ana akımın içine daha fazla yaklaştıkça ve daha fazla pazarın serbestçe ticarete konu olmasıyla, dediğim şeyin gerçekleşme ihtimali artıyor.

Larsy, yatırımcıların önümüzdeki 3 ila 5 yıl içinde kripto paraya yatırdıkları para miktarının 5 ila 10 kat artmasını beklediğini sözlerine ekledi. Kendisi, 9,6 milyar dolarlık varlığa sahip bir yatırım firması işletmesine rağmen, kişisel parasını kullanarak Bitcoin’e yatırım yaptığını söylüyor.

Milyarder yatırımcı Marc Lasry, geçtiğimiz Aralık ayında Bitcoin birim fiyatı neredeyse 20 bin dolara çıktığında, 300 dolarken almadığı için pişman olduğunu dile getirmişti.

Bitcoin için gidişat umutlu

Geçtiğimiz hafta %11 değer kazanan Bitcoin, haberin yazılış anında 7 bin 470 dolardan işlem görüyor.

Bu yükseliş, esas olarak yatırımcıların ilgisini yenileyen iyi haberlerin akışıyla ilişkilendiriyor. Ayrıca, haberler, özellikle endüstri influencerları tarafından yapılan görüşlere karşı tepkisel olduğu göz önüne alındığında, kripto piyasasını rallide canlandırma konusunda da önemli rol oynadı.

Fiyatlardaki en son artış, düzenleme belirsizliği, manipülasyon iddiaları ve güvenlik sorunları gibi konularda, 2018’de ayaklarının yere basması beklenen kripto endüstrisi için hayli iyi bir gelişme olarak dikkat çekiyor.

cryptolinenews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Pek çok ICO whitepaper belgelerinde verdiği sözleri tutmuyor: Yarı dolandırıcılık!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin