Avustralyalı oyuncular artık bilgisayarlarını Bitcoin ile ödeyebilir
Avustralyalı oyuncular artık bilgisayarlarını Bitcoin ile ödeyebilir

Milyarder Rick Caruso’nun emlak firması kira ödemeleri için Bitcoin kabul etmeyi planlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Emlak ve konaklama şirketi Caruso’nun kurucusu ve CEO’su Amerikalı milyarder işadamı Rick Caruso, 7 Nisan Çarşamba günü yaptığı bir röportajda, şirketinin yakında konut ve ticari kiracılardan kira ödemeleri için Bitcoin’i kabul edeceğini söyledi.

Bitcoin kabulü

Milyarder işadamı, kripto borsası Gemini Kurucu Ortağı ve CEO’su Tyler Winklevoss ile birlikte CNBC’nin “Power Lunch” programında kriptoyla ilgili yorumlarını yaptı.

Power Lunch sunucusu Tyler Mathisen, Caruso’ya sadece Bitcoin’e yatırım yapmanın değil, aynı zamanda Bitcoin’de kira ödemelerini kabul etmenin cazibesinin ne olduğunu sorarak röportajı başlattı.

Caruso şu şekilde yanıt verdi:

“Bu, yaptığımız gerçekten heyecan verici bir duyuru. Her şeyden önce, kripto para biriminin kalıcı olduğuna inanıyoruz. Bitcoin’in bizim için doğru yatırım olduğuna inanıyoruz. Bu, hazine yönetimimizin bir parçası ve bu nedenle normalde sermaye piyasalarına gidecek olanın bir yüzdesini Bitcoin’e ayırdık ve bunu gerçekleştirebilmek için platformumuz olarak Gemini’yi kullanıyoruz.

“Aynı derecede heyecan verici olan şey, Gemini’nin yaptığı, Winklevoss’ların yaptığı, tüketiciler için perakende deneyiminde kelimenin tam anlamıyla bir oyun değiştirici olacak uygulamalar olması. Ben her zaman en yenilikçi, en ileri görüşlü insanlarla iş ortaklığından yararlandım. Cameron ve Tyler bu konuda ileride.”

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin