Mike Novogratz Bitcoin fiyat tahminini revize etti:
Mike Novogratz Bitcoin fiyat tahminini revize etti: "Yıl sonuna kadar 30.000 dolara ulaşacak!"

Mike Novogratz Bitcoin fiyat tahminini revize etti: “Yıl sonuna kadar 30.000 dolara ulaşacak!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Galaxy Digital kurucusu ve CEO’su Mike Novogratz, Bitcoin’in fiyatının bu çeyreğin sonuna kadar 30.000 dolara ulaşabileceğini söyledi. Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, Bitcoin fiyat tahminini revize ederek, dijital para biriminin bu yıl sonuna kadar 30.000 dolara ulaşmasını beklediğini söyledi.

Novogratz, bunun 500.000 dolarlık aşırı iddialı tahmininden önemli bir düşüş olduğunu kabul etti. ABD Federal Rezerv Başkanı Jerome Powell’ın faiz oranı artışları Novogratz’ın Bitcoin fiyat tahminini revize etmesine neden oldu. Ancak Novogratz, kripto piyasası hakkında iyimser olmaya devam ediyor ve yatırımcılar arasında artan ilgiyi vurguluyor.

Mike Novogratz, Mart 2022’de lider kripto para biriminin beş yıl içinde 500.000 dolara ulaşabileceğini tahmin etmişti. Ancak Aralık 2022’de, kripto para birimi krizini ve birkaç borsanın patlamasını suçlayarak Bitcoin’in bu dönüm noktasına ulaşmasının artık mümkün olmadığını kabul etti.

Lider kripto para birimi, ABD’deki ciddi düzenleyici baskıya ve yükselen ABD dolar endeksine (DXY) rağmen 24.000 dolar seviyesini aşmayı başardı.

Mike Novogratz, kripto için mevcut görünümü ne korkunç ne de mükemmel olarak nitelendirdi. Düzenleyici ortamın bir zorluk teşkil ettiğine inanırken, insanların maliyetleri düşüreceğini ve geçiş döneminin atlatacağını düşünüyor. Novogratz ayrıca, Bitcoin ve Ethereum fiyatlarının bu ay kötü haberler karşısında ilerleme kaydettiğini bildirdi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin