Ethereum fiyat tahmini: Varlık 2.000 dolar seviyesini ne zaman geri alacak?
Ethereum fiyat tahmini: Varlık 2.000 dolar seviyesini ne zaman geri alacak?

Ethereum fiyat tahmini: Varlık 2.000 dolar seviyesini ne zaman geri alacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto para birimi Ethereum (ETH), son 24 saat içinde önemli bir sermaye akışı gördüğü için tekrar 1.600 dolar seviyesinin üzerine çıktı.

Verilere göre, Ethereum bir an için 1.700 doların üzerine çıktıktan sonra, günde %6,5 artışla 1.681 dolardan işlem görüyor ve beş ayın en yüksek seviyesine tırmanıyor. Ethereum için 1.700 dolar seviyesi kritik öneme sahip çünkü bir sonraki önemli direnç seviyesine doğru destek görevi görüyor.

Mevcut durumda, Ethereum 205.77 milyar dolarlık bir piyasa kapitalizasyonuna sahip ve son 24 saatte 192 milyar dolardan yükselen piyasa değerine 13 milyar doları aşan bir değer katıyor.

Şanghay yükseltmesinin Mart ayında gerçekleşmesi planlandığı ve stake edilmiş ETH’nin aşamalı olarak serbest bırakılmasına izin vereceği göz önüne alındığında, yatırımcılar Ethereum’un yükseltmeden önce 2.000 doları geri alacağını umuyor.

Ethereum’un Merge yükseltmesinden önce, dijital varlık, “söylentiyi al, haberi sat” olayı gibi görünen muazzam bir sermaye akışı gördü. Şanghay yükseltmesi, yatırımcılara likit staking gibi daha esnek staking alternatifleri sunacağından, alandaki birçok analist tarafından Ethereum’un fiyatı üzerinde olumlu bir etkiye sahip olduğu düşünülüyor.

Kurumlar ETH satın alıyor

Ethereum‘un arz ve talep dinamiklerinin yanı sıra staking hakkındaki anlatılar, fiyatları yukarı çeken tek faktör değil. Zincir üstü platform Lookonchain’e göre, geçen hafta kurumlar da varlığa akın etti.

10 Şubat’ta, bir dizi fon ve kurumun kripto para piyasasına 1.6 milyar doların üzerinde yatırım yaptığı keşfedildi. Hem Bitcoin hem de Ethereum, bugün 2023 yılı için yeni zirvelere ulaştı ve bu, her iki kripto para birimi için de olumlu bir işaret.

Bu arada, mevcut dolaşımdaki ETH arzı 120.49 milyon. UltraSound.Money takipçisine göre, Birleşmeden bu yana 24.038 ETH (yaklaşık 40 milyon dolar) azaldı.

Özetlemek gerekirse, ETH fiyat tahmini için en olası senaryo, 1.700 doları aşan bir yükseliş olarak kabul edilebilir. Bu seviye aşılırsa, 2.000 dolara ulaşmak kaçınılmaz görünüyor. Öte yandan, ETH’nin fiyatı 1.450 doların altına düşerse, 1.300 dolara kadar düşme potansiyeli var.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin