MicroStrategy yeniden dip seviyelerden Bitcoin topladı!

MicroStrategy yeniden dip seviyelerden Bitcoin topladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yılın son günlerinde Bitcoin’in düşüşünü yine fırsat bilen kurumsal yatırımcı oldu. MicroStrategy belki de yılın son BTC alımını gerçekleştirdi. Şirketin CEO’su Michael Saylor üzerinden BTC alımı yaptıklarını bir kez daha duyurdu. 

Fortune 500 şirketi MicroStrategy, Bitcoin başına ortalama 49.229 $ ödeme yaptı. Şirket, toplam 94.2 milyon $ maliyetle 1.914 Bitcoin portföye ekledi. Bitcoin düşüşünü tekrar fırsat bilerek alım gerçekleştirdi. 

Şirket tarafından yapılan en son satın alma ile birlikte toplam Bitcoin varlıklarını, 124.391’e çıkarmış oldu. MicroStrategy, Bitcoin başına ortalama 30.159 $ ödeme yaptı. Kurumsal yatırım yapan ilk şirketlerden biri olan MicroStrategy, önemli miktarda BTC muhafaza ediyor. Bu teknolojiyi önemseyen şirket alımlarında hız kesmiyor.

MicroStrategy, yaptığı alımlarla beraber hala kârda

MicroStrategy, yaptığı alımlarla beraber hala kârda

Fortune 500 şirketi, son alımla beraber ortalama alım seviyesi yükseliyor. Ancak güncel fiyatın halen çok uzağında. Şirket, BTC’ye toplam 3,75 milyar dolar yatırım yaptı ve şu anda kârda. 

Firma, Ağustos 2020’de BTC satın almaya başladı. Bir seneyi aşkın süredir şirket parçalı şekilde dip seviyelerden Bitcoin topluyor. Kısacası 2020 yılından beri alımlar durmadı. Şirket şu anda, temel işlevleri analitikte yatsa da, bir finans firması olmak için yeterli BTC’ye sahip.

Michael Saylor, her yıl değerini kaybetmeye devam eden ABD doları tutmak yerine Bitcoin’i tercih ediyor. Enflasyon rezervi olarak kullanma fikrini ilk olarak Saylor önermişti. O zamandan beri firma toplam Bitcoin arzının %2’sinden fazlasını biriktirdi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin