MicroStrategy, yılın son Bitcoin indirimini kaçırmadı!

MicroStrategy, şirketin üçüncü çeyrek kazanç raporunu açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en büyük kurumsal Bitcoin sahibi olan MicroStrategy, 2022 yılının üçüncü çeyrek raporlarını paylaştı. Şirketin CEO’su Bitcoin’i uzun vadede satın almaya ve tutmaya devam edeceğini söyledi. Ayrıca kurumsal firma önceki kazançlarına kıyasla kayıplarını azalttı.

MicroStrategy, 1 Kasım’da 2022’nin üçüncü çeyreğine ilişkin kazanç raporunu paylaştı. Abonelik hizmetlerinde yıldan yıla “güçlü” büyüme ve abonelik faturalarında “rekor” büyüme kaydetti. Fakat yine de yıllık bazda gelir düşüşü öne çıktı. Zararın miktarı ise 10.8 milyon dolar net olduğu açıklandı. Şirketin CEO’su Phong Le,

“Bulut platformumuzun hem yerel hem de uluslararası müşteriler tarafından küresel olarak benimsendiğini görmeye ve devam eden makroekonomik olumsuzluklara rağmen üçüncü çeyrekte %95 yenileme oranıyla kurumsal analitik işimizin uzun süredir devam eden dayanıklılığından yararlanmaya devam ediyoruz.”

MicroStrategy’nin üçüncü çeyrek bilançosu

Şirket, 2021’in 3. çeyreği için 128 milyon dolarlık gelirden düşerek, 2022’nin ikinci çeyreği için bildirdiği 122.1 milyon dolarlık gelire göre 2022’nin üçüncü çeyreği için toplam 125,4 milyon dolar gelir bildirdi.

Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) yapılan 10-Q Formunda, MicroStrategy üçüncü çeyrekte GAAP dışı seyreltilmiş zararın 10.8 milyon dolar veya hisse başına 0.96 dolar olduğunu bildirdi. 

Dünyanın halka açık en büyük Bitcoin sahibi olan şirket şu anda 130.000 BTC elinde bulunduruyor. Üçüncü çeyrekte yaklaşık 301 BTC daha alım yapıldı. Ortalama 19.851 dolarlık fiyattan alım yapıldı. Alım için ise6 milyon dolar ödendi. 

2019 yılında bilançosuna BTC eklemeye başladığından beri şirket, satın alma için toplam 3.983 milyar dolar veya BTC başına yaklaşık 30.639 dolar harcadı.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin