MicroStrategy CEO'su Michael Saylor: “Bitcoin Türkiye için bir umut”
MicroStrategy CEO'su Michael Saylor: “Bitcoin Türkiye için bir umut”

MicroStrategy CEO’su Michael Saylor: “Bitcoin Türkiye için bir umut”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – MicroStrategy kurucusu ve CEO’su Michael Saylor, Bitcoin’in Türkiye için umut olacağını ifade etti. Saylor, Bitcoin gücünün oluşan hasarı tersine çevirip Türkiye ekonomisini canlandırabileceğine inanıyor. Türk lirası 2021 yılında Amerikan Doları karşısında %30’dan fazla değer kaybetti ve kayıplar devam ediyor.

Michael Saylor görüşlerini, Türkiye’nin para biriminin karşı karşıya olduğu ve Türk lirasının hızlı düşüşünün ardından paylaştı. Saylor’un söylediklerinin eklenmesinden hareketle, Türk lirası dokuz yıldır art arda gerileyerek Mart ayından bu yana değerinin yaklaşık üçte birini kaybetti. Bu durum da Türk lirasının büyük dezavantajlarını ortaya koyuyor.

Bitcoin gücü hasarı tersine çevirebilir ve Türkiye ekonomisi canlanabilir!

Para biriminin çok yönlülüğünü ve hakimiyetini artırmak için Saylor, TL’den USD’ye geçişin çözüm olmayacağını sadece kötüye gidişatı yavaşlatabileceğini belirtti. Bu nedenle Bitcoin‘in (BTC) gücünü benimsemek, verilen hasarı tamamen tersine çevirebileceğini ve ekonominin canlanmasına itici bir güç olabileceğine inanıyor.

Saylor tüm bunlara ek olarak BTC’nin ülkede yasal olarak kabul edilmesini hevesle desteklediğini açıkça belirtti. Michael Saylor, ilk günden bu yana Bitcoin savunucularından biri olarak biliniyor. Son zamanlarda desteğini daha fazla dile getiren Saylor kriptolar özellikle Bitcoin hakkında tweetler atıyor. Bu, kendisini bir kripto gurusu olarak bile adlandırdığını söyledi.

Öte yandan Saylor yakın zaman içerisinde benzer açıklamayı “Bitcoin Kanada için umuttur” şekilde yapmıştı. Türkiye’ye de yaptığı BTC önerisi bu düşünceyle örtüşüyor.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin