Meme kripto para birimlerine genel bakış! Satın almaya değer mi?
Meme kripto para birimlerine genel bakış! Satın almaya değer mi?

Meme kripto para birimlerine genel bakış! Satın almaya değer mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasa değerine göre en iyi meme kripto para birimleri yaklaşık beş ay önce 33.7 milyar dolar değerindeydi ve bugün meme coin ekonomisi %55 düşerek 14.9 milyar dolar seviyesine geriledi. Geçen ay boyunca Dogecoin %12,8 değer kaybetti ve Shiba Inu, 30 gün içinde ABD doları karşısında %19,4 değer kaybetti.

Dogecoin, Shiba Inu ve Baby Doge Coin daha az kaybediyor

Bugün, meme coin ekonomisi yaklaşık 15 milyar dolar değerinde ve düzinelerce meme tokeninden 25’inin adında “doge” terimi var. Tokenlerin 18’inin adı “shiba” ve 30 kripto meme tokeninin adında “köpek” terimi var.

Piyasa değeri açısından en eski ve en büyük meme kripto varlığı olan Dogecoin (DOGE), kripto para birimleri dünyasında hâlâ yerini koruyor. DOGE, 7.97 milyar dolar değerinde olduğu için piyasa değerine göre en büyük onuncu kripto paradır. Tüm meme token ekonomisinin dışında, Dogecoin’in piyasa değeri 14.9 milyar doların %53,48’idir.

İkinci en büyük meme tokeni, 6.33 milyar dolarlık piyasa değeri ile Shiba Inu (SHIB). SHIB’nin piyasa değeri, tüm meme para ekonomisinin %42,48’ini temsil ediyor ve mevcut 12.983 kripto varlığı arasında 13. Sırada yer alıyor. DOGE ve SHIB, 14.9 milyar dolarlık kripto meme coin ekonomisinin %95,96’sına hakim durumda.

Üçüncü en büyük meme coin varlığı Baby Doge coindir. Baby Doge’nin piyasa değeri, tüm kripto meme ekonomisinin %1,2’sine eşittir. Son iki hafta boyunca Baby Doge %3,3 kaybetti ve geçen ay meme tokeni %16,4 düştü.

Beş ay önce, meme madeni para ekonomisi çok daha iyi durumdaydı ve o sırada 33.7 milyar dolarda bulunuyordu. Bugün 14.9 milyar dolar olan meme parası ekonomisi o zamandan beri %55 değer kaybetti.

DOGE, SHIB ve BABYDOGE cansız bir hafta geçirirken, geçen hafta bazı meme tokenleri çift haneli kazançlar gördü. Örneğin, yedi gün içinde iotexshiba (IOSHIB) %48,3, metadoge (METADOGE) %47,9 ve boss (BOSS) ABD doları karşısında %43,2 yükseldi.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin