featured

Gözde meme coin’ler piyasadaki yükseliş fırtınasına katıldı! Ralliler devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki genel olumlu hava sayesinde en gözde meme coin’lerden olan Dogecoin ve Shiba Inu, rallileri ile yatırımcılarını mutlu etti.

Dogecoin, rakiplerine göre çok daha küçük bir ralli yapmış olmasına rağmen 0,067 dolara kadar yükselmeyi başardı. Shiba Inu ise %12,42 oranında değer kazanarak en çok yükselenlerden bir tanesi oldu.

Ayrıca kripto para piyasasının değeri de 1 trilyon dolara yaklaştı. .

Gözde meme coin’lerden olan Dogecoin ve Shiba Inu, piyasadaki yükselişi takip ettiler ve rallileri ile göz doldurdular.

Piyasa liderleri olan Bitcoin ve Ethereum’un da yardımı ile kripto para piyasasının değeri toplamda 988 milyar dolara ulaştı. Dolayısıyla bu değer, önümüzdeki 24 saat içinde 1 trilyon dolara yükselebilir.

Dogecoin küçük adımlar atıyor

Meme coin’lerin kralı Dogecoin son 24 saatte %6,76 oranında arttığı için piyasadaki yükselişin biraz gerisinde kaldı. Ancak DOGE, yavaş bir toparlanma yaptığı için önümüzdeki günlerde değer kazanmaya devam edebilir.

meme coin DOGE grafik

Bu özelliği meme coin’i büyük fiyat düşüşlerinden korurken, aynı zamanda büyüme alanını da kısıtlıyor.

Bu nedenle, altcoin’lerin çoğu haziran ayındaki kayıplarını neredeyse telafi ederken, DOGE daha yolun yarısında bile değil. Şu anda 0,067 dolar civarında işlem gören meme coin, daha önce yaşadığı %40’lık değer kaybını telafi etmek için piyasadan gelecek desteğe ihtiyacı var.

Parabolik SAR, mum çubuklarının üzerinde bulunan göstergenin beyaz noktalarıyla hâlâ aktif bir düşüş trendini vurguluyor.

Göreceli Güç Endeksi (RSI) hâlâ nötr işaretin altında kaldığı için henüz yükseliş bölgesine girmedi. Ralli birkaç gün daha devam ederse, DOGE bu göstergelerde bir miktar yükseliş görecek ya da geri dönecek.

Shiba Inu piyasaya uyum sağladı

Bir diğer gözde meme coin olan SHIB, Dogecoin ile karşılaştırıldığında nispeten başarılı bir gün geçirdi. Çünkü son 24 saat içinde %12,42 oranında arttı ve üç haftalık rallisini %56,83’e kadar yükseltti.

Bu hareket ile SHIB, haziran ayındaki %37’lik çöküş sırasında tanık olduğu kayıpların tamamını da geri aldı. 0,00001166 dolardan işlem gören SHIB, fiyat göstergelerinin daha da yukarıyı işaret etmesiyle birlikte yükselişe devam edebilir.

Bollinger Bantları bu yazının yazıldığı sırada, artan oynaklığı vurgulayarak farklılaşıyordu. Ancak gösterge bazının üzerinde bir mum çubuğunun varlığı ile herhangi bir fiyat dalgalanması SHIB fiyatı için düşüş yerine yükselişe destek olacaktır.

Ayrıca, MACD, birkaç gün önce yaptığı yükseliş geçişini kaybetmemeyi başardı. Yeşil çubuğun varlığı, yatırımcılara meme coin’in rallinin gücünü hâlâ kaybetmediği konusunda umut veriyor.

Yükseliş devam ederse, SHIB yakında 0,0000125 dolarda bulunan bir sonraki kritik direnç noktasının üzerinde kapanış yapabilir.

FxEmpire


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin